Magazin > VIP
6579 ogledov

Voditelj Miha Deželak ima prekrasni hčerki

Miha Deželak Instagram
Dekleti nista le zali, ampak imata tudi veliko srce -  tako kot njun očka.

Junak Radia 1, Miha Deželak, ki letos spet prekolesaril Slovenijo in zbiral denarna sredstva za otroke iz socialno šibkih družin, je zbral več kot 800 tisočakov, je lahko upravičeno ponosen na svoji hčerki, ki imata tako radi otroke kot on.

"Moja hči Manca je ravno odpotovala na Debeli rtič, kjer bo skrbela za skupino sedmih mlajših deklic. To bo že njena druga letošnja kolonija, v juliju je bila spremljevalka invalidne deklice v Zambratiji. Tudi starejša hči Mojca je v začetku avgusta vodila skupino mlajših punc v Zambratiji. Na Debeli rtič pa letos ni odpotovala, saj je trenutno z odbojkaricami Krima v Mariboru, kjer se pripravlja na novo prvoligaško sezono. Mojca je sicer letos prvič vodila tudi skupino mladih košarkarjev na kampu Gorana Dragića v Laškem,“ je za Žurnal24 povedal radijski voditelj in dodal, da sta obe dekleti zelo ponosni na njegovo dobrodelno akcijo. "Z veseljem z nami prevozita kar nekaj kilometrov. Ko spoznavata otroke s težkimi življenjskimi zgodbami, morda še bolj cenita svojo mladost.“

Deželak še pravi, da ne bo presenečen, če bosta hčerki tudi kasneje v življenju opravljali poklic, ki bo povezan z vzgojo in športom mladih. "Manca je letos opravila maturo in se je vpisala na Filozofsko fakulteto - smer pedagogika. Mojca je v tem študijskem letu diplomirala na FDV in je vpisana na magisterij iz sociologije,“ nam je še zaupal simpatični voditelj, ki bo zagotovo tudi drugo leto z veseljem sedel na kolo in se za dober namen popeljal po Sloveniji. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.