Magazin > VIP
65081 ogledov

Uroš Slak se s sinom seli na Dolenjsko, to pravi Petra Kerčmar

Uroš Slak Instagram
Novi začetki za vse ...

Sin naših znanih voditeljev, Uroša Slaka in Petre Kerčmar, se z očetom seli na Dolenjsko, saj bo z jesenjo v Novem mestu začel obiskovati srednjo šolo. Glede na to, da sta Petra in Uroš kljub razhodu vsa leta veljala za složna starša, nas je presenetilo, ko je Uroš v nedavnem intervjuju za revijo Lady razkril, da s sinom odhajata na Dolenjsko, kjer sta že do sedaj preživljala večino koncev tedna.

A to ne pomeni, da bo Aljaž živel le z očetom, kot je za zurnal24.si povedala Petra. "Do sedaj je bil čez teden v Ljubljani in smo bili skupaj, tudi sedaj se ne bo veliko spremenilo in bom seveda tudi jaz hodila na Dolenjsko. Z Urošem si čas z Aljažem porazdeliva, pri vsakem je en del. Čez teden pri meni v Trzinu, čez vikende na kmetiji. Ob praznovanjih, rojstnih dnevih, valeti, ki je bila nedavno, in ostalih posebnih priložnostih, ki so povezane z Aljažem, pa smo še vedno tudi vsi trije skupaj," je zaupala.

Z Urošem tako uspešno skupaj vzgajata Aljaža, voditelj pa je za Lady povedal, kako pomembna se mu zdi složnost bivših partnerjev: "Da sva se s Petro razšla, se je pač zgodilo. Nikoli pa nisva najinih stvari pogrevala v javnosti, saj je pri naju na prvem mestu najin sin. Težko gledam primere, ko otrok postane žrtev bitk med staršema, prav smilijo se mi."

petra kerčmar | Avtor: Urša Premik Urša Premik

Komentarjev 2
  • anica00 11:48 23.junij 2022.

    To o Slaku in sinu je najbolj vroča in pomembna novica dneva. Upam, da bo vedno več takšnih novic.

Sorodne novice