Magazin > VIP
85699 ogledov

Končno! Prijatelj razkril resnico o koncu Grašove zveze z Danijelo

Petar grašo, danijela Mediaspeed
Ob poroki Petra Graša, se je oboževalcem Danijele Martinović trgalo srce, a za to menda ni razloga …

Ob sobotni poroki in veselju Petra Graša številni še vedno ne morejo mimo njegove bivše, pevke Danijele Martinović, s katero je bil pevec par kar 24 let. Njun razhod je bil zelo skrivnosten, novega življenja drug drugega pa v medijih ne komentirata. Petar si je zelo hitro našel novo ljubezen, mlado pevko Hano Huljić, ki jo je razkril oktobra, januarja sta najavila nosečnost, konec februarja pa si že obljubila večno zvestobo.

Grašova poročna priča, legendarni košarkar Dino Rađa, pa je na Instagramu objavil nekaj poročnih fotografij in povsem nepričakovano komentiral tudi prijateljevo bivšo zvezo, kot poroča 24 Sata. "Najbolj mi je žal Danijele," je zapisala sledilka, Dino pa ji je odgovoril s stavkom, ki je razkril, kaj se je v resnici zgodilo med Grašom in njegovo nekdanjo dolgoletno ljubeznijo. "Zakaj vam je žal Danijele, ona je odšla od njega," je zapisal Dino. 

 

Komentarjev 2
  • dusan72 20:25 24.februar 2022.

    "končno" ste uspeli v 4 dneh prevesti iz 24 sata :) https://www.24sata.hr/show/dino-rada-zasto-vam-je-zao-danijele-ona-je-otisla-od-njega-816892

  • Avatar Limsmiolla
    Limsmiolla 20:04 24.februar 2022.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

Sorodne novice