Magazin > VIP
5746 ogledov

Že ta vikend: Vse podrobnosti poroke Petra Graša

Petar Grašo Instagram
Februarja intimna poroka, veliko slavje jeseni.

Petar Grašo in Hana Huljić naj bi se že ta konec tedna poročila v Splitu, poročajo hrvaški mediji. Na poroki bo prisotnih le 30 svatov, veliko poročno slavje za 500 svatov pa načrtujeta jeseni. 

Par skrbno skriva svojo zasebnost, a je medijem vseeno uspelo izvedeti nekaj podrobnosti o hrvaški estradni poroka leta. Hanina priča bo dolgoletna prijateljica Domenica Žuvela, Petrov pa legendarni košarkar Dino Rađa. Hana bo menda nosila poročno obleko splitske modne znamke Arileo, njihove obleke rada nosi tudi na svojih nastopih. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by D O M E N I C A (@dome.nica)

Par naj bi zvezo začel šele prejšnje leto, čeprav se poznata že praktično celo Hanino življenje, saj Petar glasbeno tesno sodeluje z njenima staršema. 45-letni Grašo je lansko leto tudi uradno razkril, da se je razšel z Danijelo Martinović, s katero sta bila par kar 25 let. Z 31-letno Hano se je v javnosti kot par prvič pojavil oktobra lani, pred kratkim pa sta že oznanila nosečnost in prihajajočo poroko. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice