Magazin > VIP
70334 ogledov

Foto: Naša nekdanja manekenka sivolascu rekla "da" na Sejšelih!

Tatjana Tutan Instagram
Intimna poroka v dvoje na rajskih Sejšelih …

Nekdanja manekenka Tatjana Tutan, ki se danes ukvarja s pasjo vzrejo in oddajo nepremičnin, je našla srečo tudi v ljubezni. Par je svojo zvezo včeraj okronal na rajskih Sejšelih. Poročila sta se na plaži , na otoku Praslin, kjer sta si v soju sveč privoščila tudi intimno poročno večerjo v dvoje.

Tatjani je srce ukradel podjetnik Dan Lenard, oblikovalec luksuznih plovil, ki se je pri 20-ih iz Ljubljane odpravil v Italijo, kjer živi in ustvarja še danes. Dan je leta 2018 v 43 dneh sam preplul Atlantik in podvig ekološko obarval s pobudo, ki se zavzema za popolno odpravo plastenk. 

Par se je menda spoznal prek spleta, decembra lansko leto pa sta svojo ljubezen okronala z zaroko. Tatjana ima iz prejšnje zveze enega sina, Dan pa tri otroke. 52-letni sivolasec in 10 let mlajša lepotica sta zelo priljubljena tudi na Instagramu, saj sta z atraktivnim videzom in luksuznim življenjskim stilom prava paša za oči. 

Tatjana Tutan | Avtor: Instagram Instagram

Tatjana Tutan | Avtor: Instagram Instagram

 
Komentarjev 11
  • Dragonja 18:01 06.oktober 2021.

    Ona zelo lepa,škoda da ustnice ni pustila naravne.Najbrž imate večina komentatorjev doma trebušaste žene pa se sedaj izživlajate.Še enkrat lwpa i ni seksi je.

  • pika36 14:55 06.oktober 2021.

    Toliko plastike Sejšeli dolgo ne bodo več videli.

  • PaPajapopi 19:40 05.oktober 2021.

    Ko sem bil star nekje 19 let smo na morju komentirali eno punco, češ kako starega fotra ima, Nemca. Ampak izkazalo se je da je to Slovenka in da je Švaba njen ljubimec in se nam je samo nasmihala. Je ...prikaži več dobro vedela koliko je vredna luknja.