Magazin > VIP
54968 ogledov

Helena Blagne naredila izjemo in pokazala ljubezenske trenutke!

Helena Blagne
1/3
Facebook
Pokazala tistega, ki ji pomeni ogromno ...

Helena Blagne je pred občinstvom kot odprta knjiga in se mu povsem preda, zasebno pa svoje intime in ljudi, ki so ji najbližje, ne razkriva prav pogosto. Dejstvo pa je, da ji že od nekdaj največ pomeni družina, svojemu sinu Kristjanu je tudi posvetila uspešnico Ti boš vedno prvi.

Morda je toliko boj previdna tudi zaradi ločitve, ki je bila zaradi delitve premoženja med nekdanjima zakoncema Zaman, zelo javna, o njej so poročali vsi mediji. Od takrat svojega ljubezenskega življenja ne razkriva, je pa te dni zato razkrila nečakovo ljubezensko srečo in objavila nekaj utrinkov z njegove poroke. 

"Družina je najpomembnejša! Sta rekla DA. V zakon je skočil moj dragi nečak Nino. Bodi srečen s svojo čudovito Suzy, dragi moj lepotec," je ob prelepih poročnih fotografijah zapisala slavna teta Helena. 

Komentarjev 2
  • eminenca 12:33 27.julij 2021.

    v teh časih je pa to res izredna novica ... ko bo zmanjkal keša, sledi ločitev ... no, bo pa spet novica, članek, pisarije gor dol, vsepovsod isto sranje - drugo pakovanje ... le kaj bi brez rumenega tiska, folku ...prikaži več se zarad dolgčasa proda vsaka traparija

  • Avatar Sreten Lukić
    lluckyss 09:28 27.julij 2021.

    Kdo vam piše naslove......zmagovalec v tekmovanju za najnižji IQ.. ?!

Sorodne novice