Magazin > Odnosi in prosti čas
3756 ogledov

Tega zrele ženske za ljubezen ne bodo več naredile

ljubezen, par Profimedia
Z leti pridejo izkušnje in tudi spoznanja, kaj je v življenju zares pomembno. Veliko bolje poznamo sebe in svoje potrebe ter dobro vemo, katere kompromise smo pripravljeni sprejeti in katerih ne.

Teh stvari zrela ženska v zvezi za razliko od mlajših predstavnic nežnejšega spola ne bo več naredila.

1. Ne bo več žrtvovala prijateljstev
Ko smo na sveže zaljubljeni, je logično, da želimo novemu partnerju posvetiti čim več časa. Na prijatelje zato hitro pozabimo. Zrele ženske se zavedajo, da gre za nevarno fazo, ki je lahko usodna za dolgoletna prijateljstva, zato dobrih znancev ne bodo zanemarile. Poleg tega so na lastni koži izkusile, da moški prihajajo in odhajajo, prijatelji pa ostanejo …

2. Ni nehvaležna
Zrele ženske iz izkušenj vedo, da stvari v življenju nikoli ne bi smeli imeti za samoumevne. Svojo hvaležnost zato pogosto izrazijo in se partnerju zahvalijo za vsako še tako majhno pozornost ali pomoč. Od njega seveda pričakujejo enako vedenje.  

3. Ne bo žrtvovala svoje finančne neodvisnosti 
V mnogih zvezah se s finančnimi zadevami ukvarjajo le moški. Zrela ženska pa bo želela biti informirana tudi na tem področju. Poleg tega bo poskrbela, da od partnerja nikoli ne bo finančno odvisna. 

4. Ne bo dovolila nespoštljivega obnašanja
Z obema nogama stoji trdno na tleh. Zaveda se lastne vrednosti in zahteva spoštovanje. Nikdar se ne bo podredila partnerju in mu dovolila, da zmanjša njeno samozavest. Do partnerja se obnaša spoštljivo in to zahteva tudi od njega. 

5. Ne bo pozabila na svojo identiteto
Mnogo žensk, ko vstopijo v zvezo, pozabijo na lastne sanje in želje ter konjičke. Partnerju se popolnoma prilagodijo. Zrela ženska bo ostala sebi zvesta. 

6. Ne išče potrditve
Sploh ne med rjuhami … Partnerju rade ustrežejo, a ne za vsako ceno. Zrela ženska dobro ve, kakšnega ljubimca si želi in do katerih meja v spolnosti ni pripravljena prestopiti.

Komentarjev 1
  • Avatar jate
    jate 06:20 11.julij 2021.

    v zrelih letih se odločijo za swinganje,ste pozabili napisat -:))