Magazin > VIP
73735 ogledov

Artur Štern priznal vročo izkušnjo z znanim Slovencem

Artur Štern Facebook
Čeprav obožuje ženske, ima nekaj izkušenj tudi z moškimi …

Resničnostni zvezdnik, veterinar, doktor in pesnik Artur Štern nikoli ni skrival svoje ljubezni do žensk in mesenih užitkov. Manj znano pa je, da ima Artur tudi nekaj istospolnih izkušenj in tega ne skriva. "Z moškim sem se poljubil le enkrat v življenju, pa še to bolj za šalo. Z znanim Slovencem, katerega imena ne bom omenjal, on že ve, kdo je, sva se za šalo poljubila za šankom znanega ljubljanskega lokala. In ne, tudi on ni gej," je priznal Štern.

Ima pa iz tega področja še dve zanimivi izkušnji. Ena se mu je zgodila med počitnicami na Havajih, ko je iskal nudistično plažo in se pridružil skupini golih kopalcev, le da ni vedel, da gre za nekakšno svingersko plažo. "Tam je ležal tudi nek par, moški in ženska, nakar do mene po desetih minutah pristopi moški in me pozdravi, jaz pa sem mu odgovoril z 'dobrodošel'. Z njim nisem nič imel, on se je zaljubil vame, postala pa sva zelo dobra prijatelja. Za kaj več nisem bil, saj sem mahnjen le na babe. Me je pa ta prijatelj peljal v nek klub, kjer sem plesal z najbolj seksi temnopolto damo, a nekaj minut kasneje ugotovi, da ni dama, temveč moški. Da, to je bil take vrste klub, kjer so bile najlepše ženske moški," se še spominja Artur. 

Komentarjev 7
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 20:35 03.avgust 2021.

    kaj Artur, rabiš malo pozornosti al je že pijanska zabloda tako globoka?

  • dusan2 09:28 20.julij 2021.

    Iz kje so ga potegnili ven, sprašuješ, necenzurirano si. je pisalo, iz kevdra Matjaža Nemca, oba sta obležala zkupaj z rokami v žepu drugega ob flaškonu, pa so ju gasilci potenili ven, po zadnjem neurju,

  • Fulmmer 18:06 18.julij 2021.

    Itak da ni gej, sam nasekan morš bit dost....

Sorodne novice