Magazin > VIP
49947 ogledov

Artur Štern nič več samski

Artur Štern Facebook
Hitro sta se sporazumela …

Po hudem prepiru z dolgoletno partnerko Mijo sta se ponovno našla. Artur Štern je za kratek stik v svoji zvezi poskrbel spomladi, ko je za naš medij povedal, kako močno je bil nekoč zaljubljen v Mojco Prelesnik, informacijsko pooblaščenko, in jo označil za ljubezen svojega življenja. Tega Mija ni bila vesela, zato sta se golobčka takrat tudi razšla. 

"Na osnovi tega članka, me je moja Mija kar trikrat klicala, čeprav sem ji vsakič razložil, da je bila zveza z Mojco v danem času najizrazitejša in da ne morem reči, da je bila katerakoli prej ali po njej večja ljubezen, to pa nikakor ne pomeni, da jaz o Mojci še vedno sanjam, ker me absolutno ne zanima več. Vseeno mi je zanjo, sedaj sem že deset let z Mijo, ki jo imam rad in sem rad z njo, a tega ona ni želela razumeti, zato sem se na dan Upora proti okupatorju simbolično odločil, da najino zvezo končam. Sedaj sem na prostem trgu in zelo srečen," je Artur povedal aprila.

Očitno pa so sta svojo jezo hitro uspela pomiriti, saj sta spet v zvezi. "Mija je občutljiva, takrat je imela tudi stresno obdobje. Bil je nesporazum, ki je trajal nekaj dni, a sva se hitro vse zmenila in se pobotala. Ona sedaj ureja hišo na Pohorju, jaz sem trenutno z mamo v Portorožu, kmalu pa se na morje odpraviva tudi skupaj," je zaupal Artur, ki kljub počitnicam ostaja ustvarjalen. Tako bo te dni dal v tisk svojo Atojado, ki bo s 2250 stranmi najdebelejša knjiga v Sloveniji, kot pravi. V sedmih letih je namreč napisal 25 tisoč kitic in 130 tisoč verzov, delo pa bo še nadaljeval. 

Artur Štern | Avtor: mediaspeed mediaspeed

Komentarjev 1
  • sam1 16:40 26.julij 2021.

    Ja,tadva sta primer dobre prakse.....razen novinarja,ki objavlja takšne kozlarije....

Sorodne novice