Magazin > VIP
11992 ogledov

Znana Slovenka o tem, kako s fantom živita skupaj, a narazen

Lepa Afna Instagram
Bi bili za takšno zvezo?

Naša spletna vplivnica Lea Filipovič, znana kot Lepa Afna, je svojim sledilcem razkrila, kako funkcionira njena dolgoletna zveza s profesionalnim golfistom Anžetom Leskovarjem, ki je pogosto odsoten. 

"Z Anžetom ima dve dinamiki. Ko sva skupaj, sva res skupaj in se posvečava drug drugemu, ko sva narazen, pa Anže igra golf in je pri njem fokus na njegovem golfu, jaz sem pa veliko bolj produktivna, kreativna, veliko bolj usmerjena v to, kaj je še treba narediti. Takrat ponavadi snemam vsebine, takrat dobim ideje in več časa posvetim poslu plus posvetim čas svojim prijateljev. Včasih nisem razumela tega načina življenja, zdaj si ne predstavljam nikakor drugače. Imam najboljše iz obeh svetov," je razložila Lea.

Dodala pa je tudi, da je morda ravno to ključ do njene sreče v ljubezni: "Moj prijatelj je mnenja, da je ravno to eden glavnih razlogov za tako lep odnos. Na tak način se uspeva pogrešati plus imava vsak nekaj zase in ko sva skupaj sva res skupaj. Ni za vsakega, midva ne bi zamenjala takšne dinamike."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa afna (@lepaafna)

Komentarjev 2
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 17:32 07.junij 2021.

    Ne razumem, kako bi pa sicer lahko bila neprestano skupaj, če on hodi po svetu in igra golf za denar? Sicer pa Afna tudi če dela od doma, mora delati precej, da si lahko priviši življenje kot ga fura, on ...prikaži večn pa če ne bi igral golfa, bi verjetno tudi kaj moral delati za preživetje. Kakšne brezveznije se prodaj mladim puncam na družbenih omrežjih.

  • Majazmaja 14:01 07.junij 2021.

    Če imaš natrpan urnik, je bolje živeti sam. Tak način življenja, kot ga ima ta gospa, je morda v generaciji 35+ malce nenavaden, verjamem pa, da bo naslednja na to gledala kot nekaj normalnega. Drugače se mi zdi pa privilegij živeti sam.

Sorodne novice