Magazin > VIP
4118 ogledov

Tako lep ljubezenski zapis je Marko Potrč namenil Lili Žagar

Marko Potrč Instagram
Estradniške ljubezni ponavadi ne trajajo dolgo, kar pa ne velja za Lili in Marka …

Nekdanja voditelja Marko Potrč in Lili Žagar, ki sta zadnje mesece medije polnila predvsem zaradi nestrinjanja s protikoronskimi ukrepi in z začasno selitvijo na Švedsko, sta par že več kot desetletje. Spoznala sta se kot voditelja oddaje Svet na Kanalu A, skupaj pa sta celo vodila priljubljen šov Moj dragi zmore. Sad njune ljubezni sta tudi dva otroka.

Po Markovih besedah, pa je bila največja preizkušnja njune ljubezni prav lansko in letošnje leto. Tako ljubeč zapis je na Instagramu namenil svoji Lili: "Pravijo, da ti nič ne polepša življenja tako kot izbira pravega partnerja. In obratno, ti življenja nič ne zagreni tako kot izbira napačnega. Takšne preizkušnje, kot jih je nama namenilo preteklo leto, so zelo dober pokazatelj tega, kako sva izbrala. Ko sva bila le midva za vse nas, v tuji deželi, daleč proč od pomoči babic in dedkov ter ostalih. Postavljena pred mnoge ovire na poti zagotavljanja stabilnosti za najino družino. Takšne preizkušnje te ali razdvojijo, ali še bolj povežejo. Odvisno pa je od tega, kako si v življenju izbral. In tukaj sva … nekoč tujo deželo sva spremenila v naš 'drugi dom' in kot bi rekli v ameriških filmih “Still standing, stronger than ever” (še vedno stojiva, močnejša kot kadarkoli op. a.)."  Marko in Lili sta se sicer že vrnila v Slovenijo. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Potrč (@markopotrc)

Komentarjev 2
  • kapibara1 12:13 17.maj 2021.

    Lili- po fotki sodeč: kaj si si naredila iz sebe..eno plastik spako.. pa tako luškana si bila

  • munja 11:33 17.maj 2021.

    Nehajte nas davit s temi potrčkoti. Lep mir je bil, ko jih ni bilo tukaj in verjemite, da jih ni nihče pogrešal. Spet samopromocija in nič drugega in vi jih še podpirate, bolano res. Pišite kaj bolj pametnega in koristnega.

Sorodne novice