Magazin > VIP
4025 ogledov

Naša lepa voditeljica razočarana nad aplikacijami za zmenke

Ingrid Ulaga
Vsi jo sprašujejo, zakaj je še samska …

Mlada voditeljica Ingrid Ulaga, ki je v preteklosti na TV 3 vodila oddaji Odtenki slave in Moja pesem, tvoj glas, trenutno pripravlja novo oddajo, Zlati ključi, ki bo, če bo zaradi ukrepov mogoče, oddajo namreč snemajo po celi Sloveniji, na spored prišla maja. Tako ji ob vsem delu ostane zelo malo časa za zasebno življenje, a jo domači vseeno ves čas sprašujejo, ali ni že čas, da si najde srčnega izbranca. Ingrid priznava, da v teh časih to ni tako enostavno. 

Ingrid Ulaga | Avtor:

"Jaz sem bila vedno bolj stara šola. Svojega partnerja bi si želela spoznati zunaj, med ljudmi, saj tako lahko takoj oceniš, kako se obnaša v družbi, govorico telesa, pogled in posledično 'kemijo' in iskrenost namenov, ki jih ima do tebe. Zdaj pa živimo v zares čudnih časih, saj druženje kot je bilo nekoč, trenutno ni mogoče. V tem primeru samskim ne preostane drugega, kot da se obrnejo na zmenkarske aplikacije oz. spletne portale. Je pa to kot nekakšna loterija. Nikoli ne veš, kaj dobiš. Slike sploh v današnjem času lahko varajo. Prav tako je lažje napisati določene stvari, kot jih povedati v živo, saj imajo ljudje tako več časa premisliti, kaj bodo odgovorili. V živo se je težje pretvarjati. Zdi se mi pa, da nasploh zmenkovanje ni več to, kar je bilo včasih. Zdaj so prav socialna omrežja in zmenkarske aplikacije poskrbeli, da pristnost odnosov izginja," meni Ingrid. 

Pravi, da se pari danes sploh skoraj več ne trudijo drug za drugega, saj imajo občutek, da lahko svoje izbrance izbirajo kot v katalogu. "Če ne bo eden, bo pa drug. Zdi se mi, da je v porastu tudi varanje. Veliko lažje je poslati sporočilo in ga potem izbrisati, kot pa si npr. pošiljati pisna sporočilca itd. Včasih so naši starši in stari starši imeli veliko večji izziv, saj so morali pristopiti do nekoga v živo, se med seboj osvajati, truditi drug za drugega … Zdaj se to dogaja z veliko večjo lahkotnostjo in po večini z manjšim spoštovanjem. Preprosto se vse zgodi zelo hitro z odgovorom na Insta story, poslanim zasebnim sporočilom ... Večkrat me domači ali znanci vprašajo, če sem že našla koga. Pa vedno odgovorim: ne. Srečna sem sama. Dokler ne bo k temu nekdo le še prispeval in se zame potrudil, kot se zagre, bo temu tako. Težko je najti nekoga, ki te dopolnjuje v vseh pogledih in ima podobne vrednote in ambiciozne življenjske cilje, ki so prav tako podobni tvojim. V odnosu je pomembnih več področij - telesno, intelektualno, čustveno, duhovno. V vseh se morata partnerja dopolnjevati in si postavljati izzive, ter se spodbujati, da sta najboljša verzija sebe," še dodaja lepa voditeljica. 
 

Komentarjev 2
  • Avatar pantani
    pantani 11:43 15.april 2021.

    Evo, jaz sem tudi stara šola. Lahko se zmeniva.

  • duc1 11:04 15.april 2021.

    Imajo premajhne denarnice.

Sorodne novice