Magazin > VIP
77121 ogledov

Znano Slovenko, ki je že 15 let samska, ujeli z mladcem

Viktorji, Tanja Kocman Saša Despot
Je sveže zaljubljena?

Tanja Kocman, radijka, voditeljica in komičarka, je ena najbolj zabavnih Slovenk, ki pa še vedno išče srečo v ljubezni in to že 15 let. Tanja nam je sicer zaupala, da je vmes imela nekaj simpatij, a se žal nobena ni obnesla. Te dni pa smo jo na Instagramu opazili v družbi simpatičnega 24-letnega Bora, ki je brat priljubljene blogerke Vite Starman (Mama kuha). Je Vita Tanji, s katero sta dobri prijateljici, "podtaknila" mladega Bora?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bor Purnat (@borpurnat)

"Neee, Bor je premlad zame. Lahko potrdim, da sem še vedno srečno samska. Imam upanje, a ko se v vseh teh letih navadiš na svoj red in mir, ti prav nič ne manjka," pravi Tanja, ki pa ima z Vito drugačne načrte. In sicer ji bo prijateljica pomagala pri opremljanju doma, ki ga je obnovila lansko leto. "Vita zelo lepo skrbi za svoj dom in ima res oko za dodatke, tako da mi bo njena pomoč prišla prav, da ne bi vse izpadlo preveč kičasto," pravi Tanja.

Sicer pa je Tanja priložnost za ljubezen iskala tudi na Tindru, a se ni izkazalo ravno za obetavno potezo. "Bila sem na Tindru, a je kar težava, ker sem prepoznavna. Tako nikoli ne veš, zakaj se kdo zanima zate. Poleg tega sem dobila občutek, da se tam iščejo bolj avanture za eno noč, zato sem se od tega oddaljila," še dodaja Kocmanova, ki verjame, da bo svojo ljubezen spoznala takrat, ko bo najmanj pričakovala. 

Komentarjev 8
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 17:01 09.marec 2021.

    Tanja, mlajši starejši ali pa noben. Kot ti paše! Je pa verjetno dan danes težje spoznati spoznati partnerje, kot je bilo to včasih, Že samo zaradi bolj površinskih odnosov.

  • Ender3 12:54 09.marec 2021.

    V tej punci, je problem samo v samozavesti, samopodobi in preteklih, slabih izkušnjah.

  • Albatroz 12:12 09.marec 2021.

    Prat kuhat in spucat si zna vsak pameten moški sam odnos je tisti ki ga poveže z žensko skupno veselje in interesi, pa bo moški tudi ponižen do svoje partnerice.

Sorodne novice