Uporabno
507 ogledov

Na Petrolu do popolnega darila za Valentinovo

Petrol
1/5
Petrol
Enostavna in velika izbira daril tudi za tiste, ki čakajo na zadnji trenutek.

Pred nami je dan zaljubljencev, ko želimo svoji izbranki ali izbrancu tudi na drugačen način sporočiti, da jih imamo radi. Zato izkoristite priložnost in presenetite z darilom, ki ga enostavno, hitro in med vsakdanjimi opravili kupite na najbližjem Petrolu.

Z darilno kartico do božanske kave

Eden od Petrolovih hitov je zagotovo aromatična slastna Kava na poti, ki se ji ljubitelji kave ne morejo upreti. Božansko kavo svoji izbranki ali izbrancu lahko podarite z darilno kartico Petrol, s katero dodelite obdarjencu od deset pa vse do dvesto evrov, ki jih porabi glede na želje.

Depresija | Avtor: Profimedia Profimedia
Poleg Kave na poti, si lahko privošči Fresh obrok, avtopranje, vstopnice za koncert, gorivo, vplačilo lota in še mnogo drugih storitev. V kolikor je obdarjenec tudi član Petrol kluba, mu podarite še Zlate točke v vrednosti naloženi na kartico.

Masaža, večerja, uhani ...

Čeprav boste darilo kupili hitro in kar na poti, boste z nakupom na Petrolu zadovoljili želje najzahtevnejših obdarjencev. Na Petrolu lahko kupite tudi darilne bone Donum, kjer imate na voljo več kot 50 različnih ponudnikov in 150 različnih ponudb.

Z njim bodo zadovoljni navdušenci nad kulinaričnimi raziskovanji, obiskovalci gledaliških predstav, športni navijači, adrenalinski navdušenci ter vsi, ki se radi razvajajo v najboljših slovenskih termah in zdraviliščih.

Tako lahko izbirate med barvito paleto storitev in svoji boljši polovici podarite razvajanje, kopanje, adrenalinski šport, romantično večerjo in tako dalje. Lahko podarite tudi vrednostni Donum bon, kjer si obdarjenec izbere najljubši izdelek. Med številnimi ponudniki so denimo Zlatarna Celje, Mladinska Knjiga, DZS, Big Bang, Merkur in tako dalje. Celovito ponudbo ponudnikov preverite TUKAJ. Lahko pa obiščete enega od 300 Petrolovih prodajnih mest in izbirate kar tam. 

Depresija | Avtor: Profimedia Profimedia

Ne pozabite na SelectBox in SelectCard

Če želite kupiti nekaj res novega in originalnega, izberite eno od doživetij iz programa darilnih kartic in darilnih paketov SelectBox, ki so vedno bolj priljubljeno darilo. Z njim boste namreč podarili tudi svobodo izbire in ne boste mogli zgrešiti.

Z darilnim paketom SelectBox ponudite številne opcije med adrenalinskimi doživetji, Wellness razvajanji, gurmanskimi doživetji, luksuznimi kratkimi počitnicami in tako dalje. Izbirajo lahko med 2.200 doživetji!

S podarjeno SelectCard boste dragega ali drago razveselili s kartico, ki jo bo uporabil kot plačilno sredstvo s predhodno naloženo vrednostjo. Program zajema res pestro izbiro ponudnikov in priznane blagovne znamke, kot so Intersport, Mercator, S Oliver, Lisca, Mimovrste, Zlatarna Celje in še mnoge druge.

Kupite lahko tudi vrednostne in darilne kartice SuperCard, ki so na voljo v obliki zanimivih in tematskih voščilnic za različne priložnosti, kot je tudi dan zaljubljencev. So edine kartice, ki jih lahko kupite na spletu in jih koristite pri več kot 100 partnerskih trgovinah.

Sladka ljubezen

Ker imata ljubezen in sladka čokolada veliko skupnega, je čokoladna pozornost za Valentinovo že romantična tradicija. Na Petrolu vas čaka pestra ponudba čokoad, bombonier in sladkih presenečenj, ki so odličen dodatek za vsako darilo.

Če že razmišljamo tradicionalno, lahko na Petrolu kupite tudi lončnice in čudovito sveže rezano cvetje.

Na Petrolu imajo res za vsak okus nekaj in darilo za popolnoma vsako priložnost. Pestra izbira daril vas čaka tudi za Valentinovo.