Magazin > VIP
98039 ogledov

Heleni Blagne pripisujejo tega znanega podjetnika, to pravi on

helena blagne
Sovaščani pravijo, da naj bi se k njej pogosto pripeljal z avtomobilom …

Po vasi, kjer živi Helena Blagne, krožijo glasne govorice, da naj bi našo priljubljeno pevko zelo rad obiskoval znan ljubljanski podjetnik, lastnik centra mobilnosti Špan na Brezovici, Ludvik Špan. Ima Helena po ločitvi res novo simpatijo ali gre le za vaške govorice?

"To niti najmanj ne drži. Res je, da se poznamo, moj dobri prijatelj je bil namreč poročna priča njenega takratnega ženina, Mitje Zamana. Takrat, ko je tam živel še Mitja, sem res bil na obisku, od takrat pa se nismo videli že leta in leta, tako da to 100 odstotno ne drži. Drži pa, da živim na Brezovici in to ni daleč stan od tam, kjer ima gospa hišo," je povedal Ludvik Špan in dodal, da za tovrstne avanture nima časa, saj tudi v pokoju še vedno tri dni na teden dela v podjetju, preostali čas pa obnavlja rojstno domačijo na Štajerskem. 

Je pa bila Helena leta 2017 ena izmed znanih Slovencev, ki je od Ludvika Špana na predstavitvi Pirellijevega koledarja v dar dobila znameniti koledar. Takrat se je njen zakon z Mitjo že končal. 

Za komentar smo poklicali tudi Heleno, ki pa se ni oglasila. 

Helena Blagne | Avtor: Mediaspeed Mediaspeed

Komentarjev 9
  • ilija 19:32 07.maj 2021.

    Preveč znucano, ni vse zunajnji izgled.

  • Baraba1952 16:03 07.maj 2021.

    Hiše ni plačala,hotela je plačat v naturalijah

  • Baraba1952 11:48 07.maj 2021.

    Zidar jo je naučil sexat

Sorodne novice