Magazin > VIP
113389 ogledov

Artur Štern zaradi našega članka prekinil desetletno zvezo

Artur Štern mediaspeed
Pravi, da ga njegova draga ni prav razumela …

Prešni teden smo pisali o tem, v kako lepem spominu ima Artur Štern svoje nekdanje dekle, s katero sta bila par v devetdesetih, danes informacijsko pooblaščenko Mojco Prelesnik. Povedal je, da je Mojca ljubezen njegovega življenja, kar pa je močno ogrozilo njegovo desetletno zvezo.

"Na osnovi tega članka, me je moja Mija kar trikrat klicala, čeprav sem ji vsakič razložil, da je bila zveza z Mojco v danem času najizrazitejša in da ne morem reči, da je bila katerakoli prej ali po njej večja ljubezen, to pa nikakor ne pomeni, da jaz o Mojci še vedno sanjam, ker me absolutno ne zanima več. Vseeno mi je zanjo, sedaj sem že deset let z Mijo, ki jo imam rad in sem rad z njo, a tega ona ni želela razumeti, zato sem se na dan Upora proti okupatorju simbolično odločil, da najino zvezo končam. Sedaj sem na prostem trgu in zelo srečen," je povedal Artur, ki pravi, da ima Mijo še vedno rad in da je super ženska, a da skupno pot nadaljujeta kot prijatelja.

"Mojca je prijazna ženska, jo cenim in jo imam rad, to pa ne pomeni, da si jo še vedno želim, a Mija tega ni želela razumeti. Kadar sem rekel kaj lepega o kakšni drugi ženski, je bil vedno urnebes in težko sem z nekom, ki po desetih letih ne razume konteksta stvari, ki jih rečem," še dodaja Artur. 

Komentarjev 6
  • ode 17:30 30.april 2021.

    Bi, mono, hetero, zoo...Še sam ne ve, kaj je. Menda v okolici ponoči zaklepajo, oslice, osle, ovce, ovne, koze in kozle.

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 15:19 30.april 2021.

    Mi se ukvarjamo s politiko, lastno eksistenco, pa še čim, Artur pa s tako sladkimi problemčki. Mu človek kar malo zavida, če je to njegov edini problem v življenju.

  • Avatar Lion007
    Lion007 10:53 30.april 2021.

    Artur Štern, ko je prenehal z Latoyo, je utihnilo, zdaj se pa spet oglaša...

Sorodne novice