Magazin > VIP
93084 ogledov

Natalija Verboten o partnerski krizi: "Pritisk je bil prevelik"

natalija verboten Promo
Naša pevka odkrito o svoji zakonski pravljici, ki je bila zaradi obilice dela in majhnih otrok nekoč tudi pod velikim pritiskom …

Natalija Verboten te dni z možem Dejanom praznuje 15 let, odkar jo je prvič peljal na zmenek. "Moj mož je hkrati tudi moj najboljši prijatelj in če bi še enkrat izbirala, bi se ponovno odločila zanj. Pri njem občudujem marsikaj – je zelo ljubeč (to sicer pokaže na čisto svoj način), zaščitniški, pripaden, odločen, vztrajen, prizemljen, zrel, direkten, odgovoren, duhovit … Seveda se občasno skregava, brez tega si partnerstva ne znam predstavljati, in ko se, je to precej na glas, ker sva oba temperamentna, si pa seveda sproti z drobnimi prijaznimi vsakdanjimi pozornostmi izkazujeva ljubezen. Rada mu spečem skutino pito z višnjami, ki jo obožuje, on mi vedno pridrži vrata, ko kam greva, vedno nosi vrečke, ko nakupujeva, preseneti me z novim spodnjim perilom (no, to pozornost pokloni bolj sam sebi, ha ha ha)," priznava Natalija.

Lepilo njenega dolgoletnega zakona pa je zagotovo humor. "Z leti sem videla, da je tudi humor v vezi zelo pomemben, da se še vedno znava skupaj smejati, se zabavati. Dejan ima prirojen smisel za humor in me včasih, ko se jezim, s pripombo v svojem stilu čisto razoroži in se niti ne morem več delati, da sem jezna, ker me spravi v smeh. Seveda ne gre brez velike mere potrpežljivosti, razumevanja, sprejemanja kompromisov, spoštovanja na obeh straneh. Srečno razmerje ne pade z neba, tudi zanj je potrebno vsak dan sproti delati, se zanj truditi," priznava pevka in podjetnica, ki pa brez sprenevedanja pove, da se je nekoč v krizi znašel tudi njun zakon, ki sicer velja za enega najbolj trdnih na naši estradni sceni. 

"Padci se zgodijo v vsaki vezi, tudi najini seveda. Pri nama npr. pred leti, ko sta bila sinova še zelo majhna, dela je bilo veliko, tako doma kot v podjetju, in je bil pritisk prevelik, bila sva neprespana, velikokrat sva se skregala ... Spomnim se, da smo šli nekega dne na krajši izlet, vmes smo se oglasili še v trgovino in Dejan je prodajalki na blagajni povedal nek vic, se šalil z njo in takrat sem ga ponovno videla v luči kot že dolgo ne in sem pomislila: Uau, pa saj moj mož je res zabaven. Po nekaj letih sva na to malo pozabila, sploh zaradi divjega tempa dela in otrok. In po tem dogodku sva se pogovorila in si spet redno pričela jemati čas samo za naju, se na novo zaljubila, odkrila in spet so preskočile iskrice. Zdaj je še lepše, ampak na drugačen način," je za zurnal24.si zelo odkrito spregovorila Natalija.

Sicer pa sta zakonca kljub korona krizi našla tudi nov poslovni izziv, Natalija je namreč pred kratkim ustanovila svojo lastno kozmetično blagovno znamko, katere rdeča nit je sivka. 

Komentarjev 1
  • Dusan21 18:30 10.junij 2021.

    Pa kako vsa ta leta prenaša tega ciganoviča, ni mi jasno, a ima dobro domačo salamo , ki jo vsako jutro na reže : u pola pet.

Sorodne novice