Magazin > VIP
1397 ogledov

Novi posel: Tako se je v krizi znašla Natalija Verboten

Natalija Verboten Instagram
Zna se obrniti ...

Posel Natalije Verboten že 15 mesecev stoji. Ne le pevski nastopi, trpi tudi njihov družinski posel, s soprogom imata namreč uspešno podjetje za organizacijo prireditev in ozvočenje Bumerang. A znani par je vedno veljal za zelo podjetnega, tako sta se znašla tudi v korona krizi, Natalija je namreč ustanovila novo kozmetično blagovno znamko in spletno trgovino Natalijin kotiček. 

Gre za naravno kozmetiko iz sivke, ki je pevki zelo blizu. Njena znamka tako ponuja naravna mila, kreme, deodorante, parfum, kopel, mazilo za ustnice, eterična olja, dišeče sveče in ostale izdelke iz sivke. 

Sicer pa Natalija ni edina znana Slovenka, ki med korona krizo išče nove poslovne priložnosti. Svoje blagovne znamke z različnimi izdelki so ustanovili tudi Denis Avdić, Tanja Žagar, Špela Grošelj, nekateri, kot na primer Rebeka Dremelj in Damjan Murko, pa sta jih imela že pred krizo. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice