Magazin > Film & Glasba & TV
12488 ogledov

Natalija Verboten dve leti čakala na ta dan

natalija verboten
1/3
Promo
Priljubljena glasbenica Natalija Verboten v pomlad vstopa z novo skladbo 'Ljubim', iskreno izpovedjo ljubezni, ki je posneta v samem biseru Slovenije – Piranu.

Pesem, katere besedilo je nastalo pod peresom Karmen Stavec, je posvečena ljubezni in vsem, ki to v sebi tudi nosijo. Je produkt navdiha in iskrena izpoved ljubljene ženske. "Beseda 'Ljubim' mi pomeni vse, kar je Karmen zapisala v refren besedila," je povedala Natalija in dodala, da skladbo posveča vsem, ki so ljubili, ljubijo in še bodo ljubili, saj je ljubezen univerzalno čustvo, ki včasih premika tudi meje, ljubezen je gonilna sila sveta, umetnosti. 


'Ljubim, da tvoja sem, da nočeš biti sam, ljubim to, da sebe daješ mi, ljubim, da z mano si, vse tvoje nežnosti, ljubim tudi še, kako me ljubiš ti. Ljubim, da še goriš za najine noči, ljubim, da edini zame si, ljubim, da še si ti, moje neumnosti mi na koncu vedno tiho oprostiš.'


Sama zamisel in režija videospota je delo vsestranskega umetnika Igorja Jelena Iggy-ja, ki je povedal: ''Videospot 'Ljubim' smo kreirali in snemali in posneli v nenavadnem letu, devetnajst let po tragičnem 11. septembru. V dramaturgijo čarobnega besedila sem vključil lepote edinstvenega slovenskega bisera - mesta Piran. Preplet lepot, estetike, glasbe in izpovedi poezije - besedila, smo kljub covid času, režijsko in organizacijsko izpeljali v nepozabno filmsko zgodbo. Živeti in ljubiti ob bitu-bitju srca NJE, katera ljubi in ljubljena. Bilo je nepozabno in edinstveno doživetje.''

"Moram priznati, da se mi je s sodelovanjem z izjemnim umetnikom Igorjem Jelenom Iggy-jem uresničila dolgoletna želja – redno spremljam njegovo delo na različnih področjih, tokrat pa so se najine poti končno srečale," je sodelovanje komentirala Natalija.
Čeprav je skladbo v studiu Martina Štibernika, avtorja melodije in aranžmaja, posnela že pred dobrima dvema letoma, jo je zaradi situacije izdala šele sedaj.

Komentarjev 1
  • andrej084 13:49 04.marec 2021.

    Nezanimivo, vse po isti formuli, umetno pomlajena, mogoče le še za radio Veseljak. Obvezno zamenjat ekipo, ki nima idej.