Magazin > VIP
86118 ogledov

Helena Blagne se je vrgla v enega najbolj dobičkonosnih poslov

Helena Blagne Nina Vidmar
Nov posel je razkrila ta teden …

Tako kot zvezdnice svetovnega kova, Kim Kardashian, Kylie Jenner in druge, se je tudi naša legendarna pevka Helena Blagne vrgla v kozmetično industrijo, ki velja za eno izmed najbolj dobičkonosnih. Ta teden je na Instagramu predstavila svojo novo dnevno in nočno kremo, ki ju je razvijala kar tri leta. Njena produkta sta narejena v Sloveniji, sta okolju in koži prijazna ter nista testirana na živalih. Cena ene kreme je slabih 50 evrov.

"Ker si zaslužite le najboljše, smo toliko časa in energije vložili v razvoj produkta, na katerega sem neskončno ponosna. V teh neljubih časih se moramo še toliko bolj potruditi zase, za svoje dobro počutje in za dobro počutje narave, ki nas obdaja. In prav tukaj sem črpala navdih za novo blagovno znamko, zaradi katere bo tudi tvoja koža tista, ki jo ljubiš," je med drugim zapisala na Instagramu.

Helena Blagne | Avtor: Nina Gregorič Nina Gregorič

Pevka pa je tudi razkrila, kako se je odločila za nov poslovni izziv: "Vzporedno s kariero veliko pozornosti namenjam tudi skrbi za videz in si tako zagotovljam dobro počutje, hkrati pa med drugim tudi s tem izkazujem spoštljiv odnos do svojega občinstva. Ker imam občutljivo kožo, sem dolgo iskala kremo, ki bi zares nahranila in osvežila moj obraz. V obdobju, ko sem začela poglobljeno delati na sebi in sem našla stik s svojim bistvom, so me iz podjetja Astra Vita prijazno povabili k sodelovanju. Njihov profesionalni pristop in vizija sta me prepričala, da ustvarim revolucionarno kremo in z njo osrečim še ostale ženske."

Sicer pa Helena ni edina znana Slovenka, ki se je v teh časih odločila, da bo svoj posel razširila izven meja zabavne industrije. Za svojo znamko se je odločila tudi Špela Grošelj, ki prodaja mikrofone, medtem ko imajo Denis Avdić, Tanja Žagar, spletna vplivnica Lea Filipovič in pevec Sebastian svoje linije zaščitnih mask.  

Komentarjev 21
  • pilgxasu 06:49 09.december 2020.

    www︎.︎ictec︆.︆net - oddličen projekt za odrrasle, ki želikko najti partnerja za seks

  • imunim 03:19 09.december 2020.

    www︎.︎ifpls︆.︆net - odličen prrojekt za odrasle, ki želijo najti parrtnerja za sseks

  • loyledni 19:49 08.december 2020.

    www︎.︎ifpls︆.︆net - oddličen projekt za odrasle, ki želikko najti parrtnerja za seks

Sorodne novice