Magazin > VIP
12060 ogledov

Hajdi Korošec: Iz dnevne sobe naredila 2,85 milijona evrov prihodka

Hajdi Korošec Instagram

Hajdi Korošec je že v otroštvu zaslovela kot pevka, danes pa ima skupaj s soprogom uspešen posel, ki ga je začela iz dnevne sobe. Je namreč lastnica spletne in fizične trgovine hajdi.si, kjer prodajajo opremo za dojenčke in malčke. Hajdi je že leta 2016 za zurnal24.si povedala, da so vsi izdelki, ki jih ponujajo "v svetovnem merilu odraz kvalitete, estetskega dizajna in praktičnosti," ter dodala, da je vse izdelke, ki jih prodaja, preizkusila tudi sama.

Danes ima njeno podjetje 2,85 milijona evrov prihodka, a je uspešna podjetnica za Slovenske novice zaupala, da niti evra še ni pospravila v svojo denarnico: "Bilančni podatki iz vidika prihodkov so sicer podatkovno morda zanimivi, ampak na koncu je dobiček tisti podatek, ki je relevanten. Trenutno vse vlagamo v podjetje in do danes nisem iz podjetja vzela niti evra. Verjamem v zgodbo hajdi.si in želim ustvariti posel, v katerem bo vladala harmonija v moji ekipi in v odnosu s strankami. Za prihodki je ogromno truda, dela in neprespanih noči. Nihče ne ve, kolikokrat si bil razočaran, sprejel napačno odločitev in se tresel za obstoj vsega, kar si gradil."

Njeno življenje se danes zdi sanjsko, saj lahko dela od kjerkoli in tako svoje sledilce že celo poletje razveseljuje z morskimi fotografijami. Za omenjen medij je tudi povedala, da sta s soprogom kupila apartma na Korčuli, kjer čez poletje najde ravnovesje med delom in družinskim življenjem. In čeprav je še po rojstvu drugega otroka iz porodnišnice delala sama, danes njeno podjetje zaposluje kar 11 žensk. "Velika prednost je ta, da lahko delam kjerkoli. Moja pisarna danes mi je še posebej ljuba in z Urbanom imava običajno na dopustu rutino, da do 12-ih delava, nato se do večera posvečava otrokom in ko zvečer zaspita oddelava vsak še 3 do 4 ure in tako lahko tudi na dopustu opraviva vse kar je potrebno. Seveda je moje delo prepleteno tudi vedno s testiranjem novih izdelkov in na hajdi.si profilu vsak dan predstavim katerega od njih," pa je pred kratkim razkrila na Instagramu. 

A pri Hajdi ne cveti le posel, temveč tudi ljubezen. Z enajst let mlajšim soprogom Urbanom Jazbinškom je poročena že od leta 2013, vmes sta dobila dva sinova ter ustvarila uspešen posel in zdi se, da njun plamen strasti še vedno močno gori. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Us ♥ #cuplegoals #dreamteam #love #respect #happiness

A post shared by Hajdi Korošec Jazbinšek (@hajdi_kj) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Do what you love and you'll never work a day in your life. Velika prednost je ta, da lahko delam kjerkoli. Moja pisarna danes mi je še posebej ljuba in z Urbanom imava običajno na dopustu rutino, da do 12ih delava, nato se do večera posvečava otrokom in ko zvečer zaspita oddelava vsak še 3 do 4 ure in tako lahko tudi na dopustu opraviva vse kar je potrebno. Seveda je moje delo prepleteno tudi vedno s testiranjem novih izdelkov in na @hajdi.si profilu vsak dan predstavim katerega od njih. @hajdi.si @hajdi.hr #workandpleasure #korcula #mamiblogerke #mamiblogerkeslovenija #jasamsupermama #supermamehr #mamilajf #workingmom #office #todayoffice #croatiatravel

A post shared by Hajdi Korošec Jazbinšek (@hajdi_kj) on

Če želiš postati resničnostna zvezda, te priljubljeni YouTube kanal Joonglaa vabi, da postaneš YouTube zvezda in se prijaviš v šov Joonglaa star, v katerem je glavna nagrada pogodba z Joongloo v vrednosti 15 tisoč evrov, super video oprema in Huawei P40 Pro. 

Joonglaa star | Avtor:

Komentarjev 11
  • Naklonsky 14:15 01.avgust 2020.

    Kapo dol, čestitke. Brez foušije!

  • ode 08:26 01.avgust 2020.

    Podjetniki, ki jim gre pol tako dobro, kot je tukaj navedeno, se nikoli ne bi na ta način samoreklamirali in izpostavljali. Posebno pa ne svojih maloletnih otrok. Namen tega "članka" je vzbuditi zavist pri slovenski publiki, češ, če nisem uspela ...prikaži več kot pevka, sem pa uspela kot podjetnica.

  • Stane Šmerc 15:13 31.julij 2020.

    Iz česa je pa kupila apartma, če ves denar pušča v firmi?

Sorodne novice