Magazin > Bizarno
3766 ogledov

Dober posel: Oblečejo spodnje hlačke in jih prodajajo na spletu

Denar Profimedia
Na spletu plačajo tudi 400 evrov za spodnje hlačke, ki si jih ženske oblečejo, nosijo in potem prodajajo.

Prodaja nošenega spodnjega perila na spletu je posel v katerem se vrti veliko denarja. Za trend je, kot piše hrvaški Jutarnji list, ki izpostavlja zgodbo 24-letne hrvaške študentke Eme, poskrbela ženska televizijska serija Oranžna je nova črna, ki se odvija v zaporu. V tretji sezoni glavna junakinja Piper Chapman nagovarja ostale zapornice, da prodajo svoje nošeno perilo na internetu in začnejo uspešen posel. Po objavi serije je na internetu zraslo število iskanj, odprtih pa je bilo na stotine strani, na katerih ponujajo nošeno spodnje perilo.

ženske hlačke, spodnje perilo Svet Prijeli tatu, ki je kradel žensko spodnje perilo

Jutranji list je govoril s 24-letno hrvaško študentko Emo, ki se danes ukvarja s »pravo službo«, v preteklosti pa je zaradi pomanjkanja denarja in študija v Zagrebu prav s prodajo nošenega spodnjega perila zaslužila za študij in življenje v prestolnici.

Ženska pije čas zdravje Magazin Spodnje perilo, ki škodi zdravju

Ema, ki prihaja iz revne družine, pravi, da je, če nimate bogatih staršev ali stanovanja v Zagrebu, študij v hrvaški prestolnici drag. Še posebej, če bi se poleg študija radi tudi družbeno udejstvovali. Tako je nekega dne na internetu odkrila članek o strojih za izdelavo "nošenih" spodnjih hlačk. Poslovno idejo je predstavila sostanovalki in lotili sta se posla. Fotografirali sta se v spodnjem perilu in fotografije objavili na spletnih oglasih. Pravi, da se je s tem poslom ukvarjala dve leti in, da slabih izkušenj ni imela.

kraljica elizabeta Magazin Zato sedaj kraljica potrebuje novo spodnje perilo

"Po mojih izkušnjah so fetišisti, ki radi ovohavajo spodnje perilo, sramežljivi in osamljeni," je povedala za Jutranji list in razkrila, da je bil zaslužek odvisen od zahtev strank. Pravi, da so zaslužile od 100 do 400 evrov, na ene same spodnje hlačke. Pojasnila je, da stranke najpogosteje iščejo hlačke, ki so jih ženske nosile en dan, te pa so tudi najcenejše.

hlačke, ženska | Avtor: Profimedias Profimedias

sušenje perila Zdravje Kako pravilno prati spodnje perilo?

Cena raste, če jih nosiš več dni, pravi Ema in dodaja, da več kot tri dni nikoli ni imela oblečenih hlačk. Pravi, da so bile tudi čudne želje. Neka stranka je želela za 300 dolarjev kupiti hlačke, ki jih je nosila po spolnem odnosu. "Hlačke sem mu poslala in bil je presrečen. Postal je moja stalna stranka," je povedala in dejala, da sta največ denarja zaslužili s hlačkami, ki sta jih nosile v času menstruacije. Cena je zrasla tudi do 400 evrov.
 

Komentarjev 2
  • joze239 05:29 05.oktober 2023.

    Ja pošlji mi takšne nošene hlačke rabim jih za vohanje z

  • becar 07:35 23.september 2019.

    A kakšna rjava črtica zraven je lahko?