Magazin > VIP
9130 ogledov

Hajdi Korošec hudo zbolela

hajdi korošec Instagram
Pevka in podjetnica Hajdi Korošec kljub bolezni noče počivati.

Pevka Hajdi Korošec je na družbenih omrežjih sporočila, da je zbolela za atipično pljučnico. “Zdaj me je pa pošteno zdelalo. Že dolgo časa me ni takole. Prejšnji teden sem sama sebi lagala, da je vse OK z mano, da nič ni, mogoče mali prehladek … V nedeljo pa me je tako zvilo, da sem šla danes po ne vem kako dolgem času k zdravnici in jo je skoraj kap zadela, ko me je zagledala. Rekla je: ‘O, Hajdi, lepo, da si si le vzela čas, da si prišla malo pogledat k zdravniku.’ Običajno namreč vse po telefonu rešujeva. Šla sem in ne boste verjeli - atipična pljučnica. Noro.”

Hajdi je vest o svojem zdravju s sledilci delila predvsem zato, da bi jih opomnila, kako pomembno je, da poskrbijo za svoje zdravje. Dobro bi bilo, da bi svoje nasvete tudi sama upoštevala ... Hajdi je dobila antibiotike, in čeprav bi morala počivati, že dela. Ima butično trgovinico z izdelki za otroke. “Tisti, ki imamo mala podjetja, vemo, kako je. Po drugi strani me služba gor drži, ker to tako rada delam,” je še povedala.
 

Komentarjev 6
  • Kmodri 09:51 01.avgust 2019.

    Na strani že ne..

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 07:57 01.avgust 2019.

    Mali prehladek,jebal te prehladek Haidi,uporabljaj slovenščino in ne "spakedranščino",ki je v uporabi izključno pri presrancih v najlepšem mestu na svetu!!

  • Snežinko 06:49 01.avgust 2019.

    PEVKA Hajdi? Kateri je njen zadnji komad? Moj kuža? Kakšna pevka neki, no... kot otrok je imela dve pesmici in to je to, zato še ni kar naenkrat "pevka". Še v šovu za naj pevsko skupino na PopTV je zelo hitro izpadla...