Magazin > VIP
6077 ogledov

Hajdi Korošec je kraljica pustnih preobrazb!

hajdi korošec Instagram
Kakšno otroštvo imata njuna otroka …

Življenje naše otrroške zvezde Hajdi Korošec Jazbinšek je tudi danes naravnost sanjsko! Več kot deset let mlajši mož, dva prikupna sinova, uspešen posel in sanjska potovanja. Hajdi rada pove, da svoje življenje ceni še toliko bolj, ker se zaradi bolezni svoje mame zaveda, kaj je tisto, kar je resnično pomembno.. 

Ampak to, kar sta Hajdi in njen soprog ta konec tedna naredila za svoja sinova, pa je naravnost pravljično! Dante in Evan sta se za pusta prelevila v super junaka, prav tako pa sta se v super junaka prelevila njuna starša. A presenetila ju nista le s svojimi dovršenimi kostumi batmana in catwoman, pač pa sta starša, ki pust menda jemljeta smrtno resno, v batmobil prelevila tudi družinski avtomobil. Hajdi je na Instagramu zaupala, da imajo vsi skupaj za sabo že več kot 100 pustnih transformacij, nekaj jih je tudi objavila. "En kolažek mask iz zadnjih let in bili smo dalmatinci, pa policaji in zaporniki, Harley Davidson family, pa potem sva skočila v charleston, disco, med nosečnostjo sem se spremenila v muca brejo, pred porodom pa Lady Gaga, Marilyn Monroe in še in še," je zapisala ob fotografijah.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pust je pač moj dan.🎭 Namreč celo leto hodim okrog brez maske in potem si moram dati duška za pusta.🤷🏼‍♀️ Morda imam celo @heidiklum sindrom 🤔 En kolažek mask iz zadnjih let in bili smo Dalmatinci, pa policaji in zaporniki, Harley Davidson family, pa potem sva skočila v Charleston, Disco, med nosečnostjo sem se spremenila v muca brejo, pred porodom pa Lady gaga, Marilyn Monroe in še in še. Jutri Dante in Evan nič ne vesta ampak z Urbanom jima pripravljava hudo presenečenje🥳... Stay tuned👈🏻 #pust #maskarada #pustovanje #pust2020 #carnevale #mascarade #mamiblogerke #mamiblogerkeslovenija #jasamsupermama #igslovenija #supermamehr #mamilajf #momlife #familyfirst #family #familymask #helloween

A post shared by Hajdi (@hajdi_kj) on

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice