Zanimivo
2279 ogledov

Norčavo pustno rajanje v Cityparku s Čuki, Challetom Salletom in z Majo Oderlap

Citypark
1/3
Citypark
Norčavi pustni čas je tukaj, slastni pustni krofi že dišijo in pustne maškare so v nizkem štartu.

Tudi v Cityparku, največjem nakupovalnem središču pri nas, bo do torka, 25. februarja, vse v znamenju pustnih norčij, mask, veselja in zabave. Pustovanje bo spremljal bogat program. Maske se bodo lahko posladkale z brezplačnimi krofi, najzanimivejše pa čakajo posebne nagrade.

Citypark | Avtor: Citypark Citypark
V petek, 21. februarja, se bodo lahko maškare, male in velike, družile in se fotografirale s ptujskimi kurenti. Nakupovalno središče bodo obiskali ob 16. uri. Med drugim si bodo nadeli zvonce, zaplesali ter s tem začeli svoje poslanstvo odganjanja zime v zameno za pomlad, srečo in dobro letino.

Na pustno soboto in pustni torek bosta v Cityparku na sporedu pravi glasbeno-plesni zabavi. Obiskovalci bodo lahko jutri rajali skupaj s priljubljeno skupino Čuki, ki bo zbrane navdušila ob 17. uri. V torek bosta maškare razveseljevala in zabavala pevka Maja Oderlap in raper Challe Salle, s katerim bodo obiskovalci lahko rapali od 18. ure dalje.

Citypark | Avtor: Citypark Citypark

Vsi, ki se v prihajajočih pustnih dneh želijo našemiti, lahko v Cityparkovih trgovinah najdejo veliko izbiro različnih trendovskih pustnih oblačil in dodatkov.