Magazin > VIP
15817 ogledov

V družini Hajdi Korošec že drugič udaril rak

Hajdi Korošec Instagram
Oglasila se je z Onkološkega inštituta.

Nekdanja pevka, danes uspešna podjetnica Hajdi Korošec Jazbinšek se je svojim Instagram sledilcem v videu oglasila z Onkološkega inštituta. Povedala je, da na spletu ponavadi objavljamo le lepe trenutke, čeprav življenje ni le to. Njena mama se namreč že drugič bori z rakom, tokrat na prsih.

Razkrila je, da sta z mamo tako vsak teden v Ljubjani in opozorila, kako pomembno je, da se samopregledujemo in ukrepamo takoj, ko na svojem telesu opazimo spremembe. "Zgodno odkrivanje raka je ključnega pomena," opozarja Hajdi, ki trdno verjame, da bo mama ozdravela, saj pravi, da je prava borka in njena velika vzornica. 

"Ko hodiš po Onkološkem inštitutu vidiš res vse sorte. Mogoče bi rekla vsakemu, da se pojdi tja sprehodit, pa se boš zavedal, da imamo čisto vse, dokler imamo zdravje," je glavni razlog, zakaj se je Hajdi odločila za razkritje družinske intime.

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav

 

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice