Uporabno
1477 ogledov

Nad vnet mehur po naravni poti

Težave z vnetim mehurjem so zelo neprijetne in se brez posredovanja le še dodatno stopnjujejo. Prav je, da jih zato pravočasno prepoznamo in ustrezno ukrepamo. S tem ne bomo le izboljšali svojega počutja, temveč morda tudi preprečili nujnost jemanja antibiotika, ki dolgoročno oslabi delovanje črevesne flore, obenem pa nas hitro potegne tudi v začarani krog ponavljajočih se okužb.

Kako prepoznamo težave vnetega mehurja?

Pekoč občutek med uriniranjem je eden prvih in najbolj neprijetnih znakov vnetja mehurja. Temu se pridruži pogostejša potreba po uriniranju, čeprav lahko izločimo le majhno količino urina. Le ta je običajno bolj moten, temnejše barve, lahko tudi bolj neprijetnega vonja. Sočasno se lahko pojavita tudi bolečina v sečnem mehurju in povišana telesna temperatura.

Na spletni strani www.farmedica.si lahko izpolnite preprost Test za razdražljiv mehur, s pomočjo katerega boste lažje ocenili resnost obolenja. Pri blažjih težavah lahko veliko storite sami, ko pa te napredujejo, je obisk pri zdravniku neobhoden.

Samozdravljenje vnetega mehurja

 | Avtor:
V začetni stopnji si lahko pri vnetju mehurja pomagate tudi sami, zlasti s povečanim pitjem vode in uživanjem nekaterih naravnih pripravkov, ki vsebujejo zdravilne rastline, kot so vednozeleni gornik, brusnice, zlato rozgo, navadni gladež, brezo, koprivo. V lekarni lahko brez recepta kupite tudi preverjeno in registrirano zdravilo rastlinskega izvora Canephron s tremi zelišči, ki ga lahko uporabljate samostojno ali sočasno s predpisanim antibiotikom.

Canephron ublaži pekoč občutek pri uriniranju, blaži krče v trebuhu, uničuje bakterije in povečuje količino urina, zato se sečila izdatno izpirajo. Zdravilo sočasno zavira tudi nadaljnje razmnoževanje bakterij in jih učinkovito odstranjuje iz sečil. Na ta način lahko učinkovito preprečimo tudi ponovitev okužbe.

V primeru, da je okužba resnejša in je potrebno zdravljenje z antibiotiki, pa boste s sočasnim jemanjem Canephrona čas obolenja skrajšali kar za polovico, obenem pa občutno zmanjšali možnost za ponovitev okužbe.

Zdravilo Canephron je na volji v lekarnah in trgovinah Sanolabor.

Besedilo za Farmedico: Sabina Topolovec

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.