Magazin > VIP
20081 ogledov

Nove poslovne priložnosti Sandre Auer, s televizijo je opravila!

sandra auer Facebook
S tem se ukvarja danes ...

Nekoč si je želela delati na Pop TV, a jo je odneslo v povsem druge vode. S kamerami je Sandra Auer tako rekoč zrasla, njen oče Stojan Auer je bil namreč voditelj in producent nekdaj priljubljene oddaje Poglej in zdani, kasneje se je tudi sama kalila pred televizijskimi kamerami, a se je danes znašla v povsem drugih vodah. S prijateljicama iz otroštva je ustanovila projekt Poglej od znotraj in izdala istiomensko knjigo, ki pokriva področje osebnostne rasti. 

"Deset let sem iz različnih vidikov preučevala osebnostno rast in ugotovila, da je to moje poslanstvo. Že dve leti vsako jutro tudi sama pet minut namenim meditaciji in 10 minut jogi, to mi je spremenilo življenje. Sedaj pa je to tudi moj projekt, za katerega mi igrata duša in srce. Skupaj s sodelavkama in prijateljicama iz otroštva smo izdale vodnik za ženske, knjigo, ki je polna tehnik za dobro počutje in kvalitetno življenje. Vodnik se imenuje Poglej od znotraj in v tem sklopu imama tudi delavnice in predavanja, trenutno na art kampu in Festivalu Lent. To delam brezpogojno, sama si krojim urnik in vsak konec tedna komaj čakam ponedeljek," pravi.

"Vedno sem bila televizijsko usmerjena, moja dolgoletna želja je bila, da bi delala na Pop TV, sedaj pa vidim, kako zelo mi odgovarja delo ena na ena," še pove Sandra, ki pa jo poleg osebnostne rasti zanimajo tudi nove poslovne priložnosti. Med slednjimi je aplikacija Tik tok, na kateri ima že 19.500 sledilcev, kako oglaševati na Tik toku pa svetuje tudi drugim: "Trenutno je to najbolj rastoča aplikacija in o poslovnih priložnostih na Tik toku predavam tudi podjetjem." 

Sicer pa je Sandri njen temelj, zatočišče in navdih še vedno družina. "Družina je super, tako kot si narediš, tako imaš. Poleti smo veliko zunaj, letos bomo raziskali Slovenijo, prvič kampirali, tako da se že zelo veselimo novih pustolovščin. Otroka sta veliko tudi pri mojih starših," še dodaja podjetnica. 

Komentarjev 10
  • Avatar vec
    vec 10:00 14.julij 2020.

    beseda NEKOČ očitno dobiva nov pomen, recimo me nekdo vidi z žensko ki ni moja žena da jo grabim za rit par dni nazaj, ko žena izve čez teden dni, me vpraša JE TO RES d si eno šlatal par ...prikaži več dni nazaj ? Ma kej si ti zmejšana, veš kdaj je tu blu ? NEKOČ :) evo spasa

  • Avatar Milteolla
    Milteolla 00:48 14.julij 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu -- www.XXdate.pw

  • Majazmaja 15:46 13.julij 2020.

    Berem te komentarje pred mano ... Tale madam je očitno imela veliko projektov, ki jih je označila z besedami kot so uspeh, hit, oh in sploh, ob katerih zaigra srce itd. Celo ''nekaj'' je delala v Dubaju, ampak kaj točno, ...prikaži več ne ve nihče. Ji je nerodno? Je bila sobarica? Kelnarca? Prodajalka (v trgovini, da ne bo kdo pomislil na kaj drugega ... To ''drugo'' opravljajo lepe (!) vzhodnoevropejke)? Duhovnost pa danes prodaja že skoraj vsak in le-ta je donosna samo za Savino Atai. Za ostale ni prostora.

Sorodne novice