Magazin > VIP
6233 ogledov

Nova knjiga: Ivanka je Melanio klicala "portret“, to je razlog

melania trump, ivanka trump Profimedia
Nova knjiga o Melanii Trump razkriva več o njenem odnosu s pastorko Ivanko.

Novinarka The Washington Post, Mary Jordan, ki se lahko pohvali celo s Pulitzerjevo nagrado, je napisala knjigo o Melanii Trump, The Art of Her Deal: The Untold Story of Melania Trump, ki je izšla včeraj. 

Avtorica je naredila več kot 100 intervjujev, med drugim naj bi se pogovarjala tudi z nekdanjimi sošolci prve dame. Jordan je izjavila, da je Melania veliko bolj podobna možu, kot se zdi, poroča boston.com.

Da se Melania in Trumpova hčerka Ivanka ne razumeta najbolje, se govori že dalj časa. Melania naj bi pastorko klicala „princesa“, Ivanka pa je Melanii nadela vzdevek „portret“, ker ne govori veliko.

Melanio naj bi zelo zmotilo, da se je Ivanka, ki jo je oče zaposlil kot svetovalko, na začetku Donaldovega predsedovanja v Beli hiši obnašala kot doma. Predlagala je celo, da bi se pisarna prve dame preimenovala v pisarno prve družine. Melania je to idejo takoj zatrla.

Bela hiša se je na ta del knjige že odzvala. "Te trditve ne bi mogle biti dlje od resnice. Če bi Washington Post ali založnik informacije preveril pri Ivankinih predstavnikih, bi to tudi vedeli.“

Melania se sprva ni hotela preseliti v Washington. S sinom je ostala v New Yorku, da bi deček v miru končal šolanje. To je bila uradna razlaga. Avtorica nove knjige o prvi dami trdi, da je Melania na ta način le želela spodbuditi pogajanja o novi predporočni pogodbi. 

V knjigi menda tudi piše, da Melania ne želi veljati za krhko. Moža naj bi spodbudila h kandidaturi za predsednika in tudi njen vpliv v Beli hiši je zelo velik. Med drugim naj bi Trump zaradi nje opustil ukaz, da morajo otroke nezakonitih migrantov na meji z Mehiko ločiti od staršev, o knjigi poroča Times. 

Novo na kanalu Joonglaa!

Komentarjev 1
  • Avatar Perriella
    Perriella 00:57 18.junij 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- H︆︆o︆︆s︆︆s︆︆e︆︆t︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m