Magazin > VIP
11109 ogledov

Uf: Tako grdo Meghan Markle doslej še ni napadel nihče

Lady Colin Campbell Profimedia
Se te knjige Meghan kaj boji?

Lady Colin Campbell je o Harryju in Meghan napisala knjigo Meghan and Harry: The Real Story, ki je par zagotovo ne bo vesel, saj 70-letnica, za katero pravijo, da britanski dvor pozna kot svoj lastni žep, ne spada med njune oboževalce.

Campbellova meni, da je Meghan odvisna od slave in da je njen cilj kandidatura za predsednico ZDA. "Njeno življenje je zaigrano,“ je še izjavila Campbell, ki tudi o Harryju nima najboljšega mnenja. Pravi, da princ ni najbolj inteligenten, da je patetičen in da je ves "obupan“ iskal družico.

Meghan se ima v očeh avtorice za preveč pomembno. "Ker je vedno želela biti zvezda, je nagnjena k pretiravanju,“ je povedala za The Sun in dodala, da bi se moral Harry o Meghan podučiti. "Ta neumnost, da ga sprva ni dobro poznala. Prosim vas … O njem je brala knjige. Boža ga, kot bi mu hotela reči: 'Priden fant.' Celo odgovarja v njegovem imenu.“

V knjigi tudi piše, da se je spor med parom in kraljevo družino začel štiri dni pred poroko, na zabavi ob Charlesovem rojstnem dnevu. Kaj točno se je pripetilo, avtorica medijem pred izdajo knjige ni želela razkriti.

Po besedah 70-letnice je imela kraljeva družina velika pričakovanja. "Vem, koliko upanja je družina vložila v njen uspeh. Na milijone temnopoltih ljudi je navijalo zanjo. Jaz sem navijala zanjo. Vse, ki jih poznam, tudi moji kraljevi prijatelji, so si želeli, da bi ji uspelo, a hitro je bilo jasno, da ne bo šlo tako gladko, kot so vsi upali."

Lady Campbell je znana tudi po knjigi  Diana in Private: The Princess Nobody, ki jo je napisala leta 1992. "Poznam veliko ljudi. Kraljeve glave, dvorjane in njihove prijatelje. Bila sem na njihovih zabavah in pri njih doma,“ je še izpostavila. Knjiga bo izšla 25. junija.

Lady Colin Campbell | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 1
  • silvo82 11:34 23.junij 2020.

    Jasno da jo je tako napadla. Sedaj ko sta Harry in Meghan ušla opravljivcem na dvoru ki so posredno ubili Diano jih jezi ker bosta onadva vse zanikala kar bo ta lažniva lady povedala