Magazin > VIP
5243 ogledov

Posnetek iz 90. let: Helena Blagne, kot je še ne poznate

helena blagne Raay Music
Kot Jane Fonda!

Pevka Helena Blagne je na Facebooku objavila staro fotografijo, ki jo je posnel Stane Jerko in razkrila, da je bila velika športna navdušenka.

"Tale fotografija je nastala v 90-tih letih prejšnjega stoletja, ovekovečil pa jo je eden najvidnejših fotografov tistega časa Stane Jerko. Že takrat sem bila kot mlado dekle zelo zagreta za vse možne športne aktivnosti od fitnesa, pa vse do teka in gimnastike, spominjam se, da sem na eni od šolskih proslav ob Dnevu mladosti nastopila celo na bradlji. Takrat še nisem slutila, da bo šport postal moja življenjska rutina. Še danes se namreč rada vržem v trenirko in grem teč, poprimem za kako utežko itd., ne predstavljam pa si, kako bi se danes v mojih, recimo da “srednjih” letih in mojo konstitucijo obnesla na bradlji,“ je zapisala ob fotografiji v telovadnem dresu.

Da Helena še vedno pridno skrbi za svojo telesno pripravljenost, dokazujejo tudi posnetki z njenih januarskih počitnic na Tajskem. Naša zvezda se je pokazala tudi v kopalkah.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.