Magazin > VIP
5851 ogledov

Nosečnost Natalije Verboten se ni končala dobro, to je razlog

natalija verboten Promo
Pevka je ob materinskem dnevu zaupala svojo grenko osebno izkušnjo …

"Pred 11 leti sem prav na materinski dan naredila test nosečnosti in zagledala dve črtici. To, da sva postala starša, nama ni bilo dano kar samo od sebe. Imela sem precej zdravstvenih težav in da sva dobila otroka, je bilo potrebnega veliko truda in čustvene moči. Prva nosečnost se je žal končala s spontanim splavom," je naša pevka Natalija Verboten začela čustveni zapis na Instagramu.

Ob materinskem dnevu je zaupala, da starševstvo za njiju z možem še zdaleč ni bilo samoumnevno: "Ogromno stvari v življenju sem si lahko ustvarila s pridnostjo, v glasbi sem uspela z ogromno vztrajnosti in določeno mero talenta. Pri nekaterih stvareh pa ni vse odvisno od truda in talenta, če lahko tako rečem. Življenje nama je dalo veliko lekcijo in hvaležna sem, da sva danes tu, kjer sva, in imava dva zdrava sinova. Hvala tudi odlični ginekologinji dr. Vidi Gavrič Lovrec in ostalemu osebju UKC Maribor. Materinstvo jemljem zelo odgovorno in priznam, da si, dokler nisem postala mama, nisem mislila, da je na trenutke tudi tako zelo naporno (če sem čisto iskrena, česa težjega – bolj odgovornega doslej v življenju še nisem počela, in to 24h na dan, 365 dni v letu, do konca življenja). Odkar sem mama, še toliko bolj cenim in spoštujem ne samo svoja starša, pač pa vse dobre starše oziroma starševstvo nasploh, pa tudi partnerje, ki jim z veliko mero ljubezni, spoštovanja, razumevanja, prilagajanja uspe dolga leta ohranjevati srečen zakon in družinsko življenje. Kapo dol vsem! Lep materinski dan vam želim."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice