Magazin > VIP
12996 ogledov

Naša misica urgentno odpeljana v bolnišnico

Lara Koren Nastran Instagram
Iz nič je v predelu trebuha začutila neznosne bolečine …

Nekdanja miss Gaming, Lara Koren Nastran, ki je danes prepoznavna spletna vplivnica, trenutno preživlja težke čase. Njena tretja nosečnost je vse prej kot sanjska. Kot je zaupala na Instagramu, jo je plod prestrašil že dvakrat, enkrat niso slišali utripa, drugič pa je krvavela, a se je vse dobro izšlo. Tokrat pa ji jo je zagodel slepič, zaradi česar je morala na nujno operacijo in to v petem mesecu nosečnosti.

Lara Koren Nastran | Avtor: Instagram Instagram

Lara je povedala, da se je seveda najbolj bala, da se bo zbudila iz narkoze in ji bodo povedali, da dojenček ni preživel. Na srečo je šlo vse brez zapletov, saj maternica še ni segala previsoko, tako so jo lahko operirali laparoskopsko, kar pomeni, da so ji trebuh napolnili s plinom, da se je vse skupaj razmaknilo, obvozili dojenčka in operirali skozi luknje. Lepotica je povedala, da je po operaciji fizično še zelo šibka, psihično pa je v redu, čeprav si je pred operacijo pomagala s hipnozo, da se je lahko dovolj umirila. 

Lara Koren Nastran | Avtor: Instagram Instagram

Lara Koren Nastran | Avtor: Instagram Instagram

Komentarjev 3
  • sam1 13:12 15.marec 2021.

    Nasploh tem "znanim" nekaj ekstra dogaja,škoda,ker jih skoraj nihče ne pozna......

  • Avatar pantani
    pantani 10:58 15.marec 2021.

    Za bruhat. Samopromocijo izkorišča preko še nerojenega otroka!!! In kdo sploh je to in my ass spletna vplivnica!!! Kam smo prišli!!!

  • 1a2c3da9175ff689f1b6ee914a471ea0f65a7e04 10:10 15.marec 2021.

    A to misica???? To je norčevanje samega sebe in pogled čez prav posebej obarvano steklo.😂

Sorodne novice