Magazin > VIP
36286 ogledov

Manca Špik povedala resnico o nosečnosti

manca špik
Je ali ni v veselem pričakovanju?

Domači mediji so poročali, da pevka Manca Špik, ki je septembra dopolnila 40 let, pričakuje svojega drugega otroka. A je pevka za zurnal24.si povedala, da to ne drži in da bo njena skoraj petletna hčerka Lana ostala edinka. 

Revija Nova je včeraj sicer poročala, da naj bi tudi drugega otroka pričakovala s partnerjem Borutom, za katerega so mediji že leta 2018 pisali, da ga je Manca zapustila, a je pevka leta 2019 to informacijo za zurnal24.si zanikala in povedala, da nista ločena in da le živijo ločeno, razlog pa je posel. Manca je tako s hčerko v Ljubljani, Borut pa živi v Kopru. Februarja 2019 je še razkrila, da je po sedmih letih zveze še vedno zelo srečna in da s temi občutki lažje premaga tudi razdaljo v krajih. Ali to še drži, ni znano, je pa dejstvo, da Manca na Instagramu zadnje čase piše le v dvojini, tako je tudi srečno novo leto svojim oboževalcem zaželela le skupaj z Lano. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Manca Špik (@mancaspik)

Komentarjev 3
  • rierieneed 05:02 13.januar 2021.

    www︎.︎Domeser︆.︆com - odličen prrojekt za odrasle, ki želijo najti parrtnerja za seks

  • Majazmaja 15:56 12.januar 2021.

    Malo sta se 'imela fino' brez obveznosti sicer, ona je zanosila in to je to. Dejstvo pa je, da skupaj kot par nista bila nikoli. Verjetno si ona to želi, ampak on pač ne. Koper in Ljubljana tudi nista tako ...prikaži več daleč, da ne bi mogla živeti skupaj. Veliko ljudi se iz KP vsak dan vozi na delo v LJ. Ona itak nima redne službe, tako da je vseeno, kje živi. Drugače pa tale madam v blejsko-bohinjsko-radovljiškem koncu ne slovi po pameti, priljudnosti in kvalitetnem petju. 'Tipična Bohinjka.'

  • mirror 09:59 12.januar 2021.

    To resnico pozna vsaka mati.

Sorodne novice