Magazin > VIP
13646 ogledov

V veselem pričakovanju še dve znani Slovenki

Eva Pakiž Instagram
Letošnje leto je leto znanih nosečk …

Letošnjemu zvezdniškemu baby boomu se pridružujeta še dve znani Slovenki. Radijska voditeljica Anja Suska, ki se bo svojega prvorojenca ali prvorojenke razveselila v sredini januarja, medtem ko je manekenka in spletna vplivnica Eva Ahačevčič Pakiž v pričakovanju svoje druge deklice.

Anja pravi, da si spola ne želi razkriti, saj si želi, da to ostane presenečenje za družino. Dodaja, da se je celotno nosečnost počutila zelo dobro, zadnje tedne pa že čuti utrujenost. Zaradi nosečnosti in tudi korone pa je spremenila svoje poročne načrte, saj je poleti nameravala stopiti pred oltar. "Poroka je prestavljena, na čas, ko ne bom noseča in bom lahko žurala na svoji poroki," pravi simpatična primorska voditeljica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Suska (@anjasuska)

Manj skrivnostna glede spola pa je lepa Eva, ki je na Instagramu že razkrila, da se bo njeni hčerki Mili pridružila sestrica. "Hitro gre čas, prehitro, vsake toliko me resnično presune vedno večji trebušček in zavem se, da se nahajam v prav posebnem obdobju v svojem življenju, ki ni samoumevno, je pa edinstveno in neponovljivo. Vsaka nosečnost je drugačna, vsaka na svoj način lepa in vsaka na svoj način polna izzivov. Veliko me opozarjate na to, da bo s prihodom še enega otroka življenje postalo še malce bolj razigrano, polno in komplicirano. Tega se zavedam. A nimam težav niti s tem, da se tega obdobja iskreno veselim in ga pozdravljam. Čeprav ob triletnici, delu in vseh izzivih koronskega časa dnevi kar bežijo in zvečer dobesedno padem v posteljo, pa si vseeno dovolim večkrat na dan pobožati trebušček in malemu bitjecu nameniti nekaj prijaznih misli, Milo pa prosim, naj ji nameni namesto mene poljubček, ker jaz nisem dovolj gibčna, da bi se sklonila do trebuščka," je pred kratkim napisala na Instagramu in objavila  čudovito nosečniško fotografijo. 

Komentarjev 5
  • peizysthe 07:13 02.december 2020.

    www︎.︎Norias︆.︆net - odličen prrojekt za odrrasle, ki želikko najti partnerja za seks

  • creanarmi 03:58 02.december 2020.

    www︎.︎Norias︆.︆net - odličen prrojekt za odrrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • jakec42 09:04 01.december 2020.

    In kaj hudiča nas to briga!

Sorodne novice