Magazin > VIP
2243 ogledov

Zakonska kriza: Zaradi tega videa naj bi Julia Roberts izgubila živce

danny moder, julia roberts Profimedia
Jezna je na moža. Spet …

Igralka Julia Roberts in snemalec Danny Moder sta že 19 let poročena, a njun zakon naj bi bil že od samega začetka poln vzponov in padcev. Par, ki ima tri otroke, 13-letnega Henryja in 16-letna dvojčka Hazel in Phinnaeusa, naj bi trenutno prestajal večjo zakonsko krizo. Kriv je Danny, ki obožuje adrenalinske dogodivščine, h katerim spodbuja tudi svoje otroke. 

Ko je 52-letnik pred kratkim na družbenih omrežjih objavil video sina, ki se brez čelade na rolki spušča po vijugasti cesti, naj bi zvezdnica znorela, poroča OK!. "Danny je adrenalinski odvisnež, Julio pa skrbi za otroke, saj jih spodbuja k nepotrebnim tveganjem,“ je povedal vir in dodal: "Zaradi tega je med njima vse več napetosti.“ 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by modermoder (@modermoder)


Julia možu očitna neodgovorno ravnanje, zaradi česar naj bi bil Danny čedalje bolj živčen. 

Odnos je trenutno tako skrhan, da se zakonca ne moreta dogovoriti niti o tem, kje bo družina živela. Lani sta kupila hišo v San Franciscu, ki pa še vedno sameva. "Ni skrivnost, da je njun zakon poln vzponov in padcev, a karantena je situacijo še poslabšala,“ še trdi vir.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by modermoder (@modermoder)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.