Magazin > VIP
49775 ogledov

Tatjana Mihelj, zmagovalka MMS, svoje punce Maje ne skriva

Tatjana Mihelj Instagram
Zaljubljeni že 15 let …

Naša pevka Tatjana Mihelj, ki je s skladbo Ples v dežju slavila na melodijah morja in sonca, ne skriva, da je njena sorodna duša partnerka Maja, s katero sta v zvezi že petnajst let. Tatjana na naši glasbeni sceni sicer še zdaleč ni novinka, nekoč je nastopala na Emi, v šovih Slovenija ima talent in Nova zvezda Slovenije, nekaj časa pa je bila doma tudi v narodnozabavni glasbi. Danes nastopa tako v Sloveniji, kot tudi v sosednji Italiji, Primorka pa je povedala, da so se ji z zmago na MMS uresničile sanje. 

Tanja je ena redkih znanih Slovenk, ki odkrito govori o svoji ljubezenski izbiri in je že večkrat povedala, da je ravno partnerka njena največja opora. Rada pove, da je Majo takoj začutila in vedela, da sta ustvarjeni druga za drugo. Zaljubljene trenutke pa včasih deli tudi na družbenih omrežjih. 

Komentarjev 6
  • smejka 16:37 20.julij 2021.

    Se bojim, da se za negativni komentarji skrivajo tisti, ki so iz enakih krogov.Briga me kje sosed/a išče uteho

  • marsal22 13:15 20.julij 2021.

    zdaj mi je jasno zakaj je zmagala tako odurno zanič skladba ! Ta bi zmagala , če bi samo kokodakala na odru! LGBT golazen se širi ! Poznam zdravilo zanje 10.000 kv elektrošok direktno na genitalije !

  • Avatar skeptik
    skeptik 09:07 20.julij 2021.

    Nič od pesmi, nič od petja, še manj od MMS festivala in strokovne žirije... No, za ta "članek" to ni pomembno. Pa tudi sicer, zakaj bi nas to moralo zanimato? Naj si ju ližeta do nezavesti.

Sorodne novice