Magazin > VIP
24168 ogledov

Tako je danes videti nekdanja misica Tatjana Tutan, bi jo prepoznali?

Tatjana Tutan Borut Cvetko / Mediaspeed
Odkar je osvojila lepotno lento je minilo že 21 let …

Tatjana Tutan, ki je leta 2000 osvojila naslov Miss Hawaiian Tropic Slovenije, na svetovnem izboru pa kar odlično četrto mesto, je danes 43-letna podjetnica, ki se ukvarja z vzrejo psov in oddajo nepremičnin. Uspešna pa ni le poslovno, zasebno sta v njem življenju namreč kar dva fanta, ki jo osrečujeta. Prvi je njen najstniški sin Mark Leon, drugi pa zaročenec Dan Lenard, ki z našo lepotico ravna kot s kraljico. "Potreboval sem 52 let, da sem jo končno spoznal, danes pa se zdi, kot da pred njo ni nikoli nič obstajalo," je pred kratkim napisal na Instagramu in objavil fotografijo Tatjane, ki tudi pri 43-ih videti hudo vroča in še vedno zelo postavna. 

Dan je sicer oblikovalec luksuznih plovil, ki se je pri 20-ih iz Ljubljane odpravil v Italijo, kjer živi in ustvarja še danes. Leta 2018 je v 43 dneh sam preplul Atlantik in podvig ekološko obarval s pobudo, ki se zavzema za popolno odpravo plastenk. Par se je menda spoznal prek spleta, decembra pa sta svojo ljubezen okronala z zaroko. Tatjana ima iz prejšnje zveze enega sina, Dan pa tri otroke. Skupaj uživajo luksuzni življenjski stil, ki ga radi pokažejo tudi na Instagramu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dan Lenard (@dan_lenard)

Komentarjev 3
  • Avatar @narhist
    @narhist 21:27 08.avgust 2021.

    Sliko za božično voščilnico pa vidim, da tud že imata.

  • Avatar Ajda Virant
    ajda0 14:56 08.avgust 2021.

    Bog ne daj da kateri resno zboli ali oslepi od vse lepote !

  • eminenca 12:25 08.avgust 2021.

    tipično feministično materialistično sranje ... ona prodaja svoj telešček, zraven dobit pa bogatga financerja ... ki plača vse tud joške nove ... za dnar se vse dobi, če ga maš