Magazin > VIP
19630 ogledov

Foto: Tako na medenih tednih uživa Primož Roglič

Lora Klinc, Kilometer nič Reševalni pas/Twitter
Sanjsko …

Naš kolesarski as Primož Roglič je pretekli teden dosegel še en mejnik, verjetno enega najlepših. Svoji dolgoletni partnerki in mami njunega sinčka Leva, Lori Klinc je obljubil večno zvestobo. Po poročanju Slovenskih novic se je poroka odvila v sanjski Vili Vipolže v Goriških Brdih, v ožjem krogu. Na slavju naj bi bilo 50 svatov, dolgoletna golobčka pa naj bi se poročila ob legendarni skladbi Elvisa Presleya Can't help falling in love with you, kot je še poročal omenjeni časnik.

Par pa že uživa medene tedne, saj je Primož objavil posnetke iz raja in pripisal: "Sproščeno." Kam je skočil na najbolj romantične počitnice v življenju, ni razkril, po obali in skalah sodeč gre morda za trenutno pri mladoporočencih zelo priljubljene Sejšele. Tam sta se pred dnevi poročila tudi znani oblikovalec plovil Dan Lenard in bivša manekenka Tatjana Tutan.

Komentarjev 3
  • Howard_Steinke 16:29 20.oktober 2021.

    Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali v zaključnem obdobju zelo enostavno, samo sledite navodilom na tem blogu ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

  • Avatar Leon
    Leon 14:35 20.oktober 2021.

    Primož Lora ,Lev ........uživajte saj nikoli ne veste kdaj pridete živet v Slovenijo .

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 12:07 20.oktober 2021.

    Lepo! Lušna družinica!

Sorodne novice