Šport > Kolesarstvo
1137 ogledov

Roglič v domačem kraju prejel veličasten sprejem

Primož Roglič Epa
Sprejem Primoža Rogliča v ritmih Big Foot Mame.

Slovenskemu kolesarskemu šampionu Primožu Rogliču so v domačem Zagorju ob Savi pripravili sprejem ob koncu nadvse uspešne sezone. S tamkajšnjim županom Matjažem Švaganom sta v Kisovcu, pri Primoževem spominskem mostu, položila temeljni kamen za nadaljevanje gradnje skoraj 10-kilometrske kolesarske steze, ki se bo imenovala po Primožu Rogliču.

V Zagorju ob Savi je bilo bučno in zabavno, je poročala TV Slovenija. Za glasbo so poskrbeli rockerji iz skupine Big Foot Mama in pihalni orkester, slovenski as pa je na sprejemu povedal: "Super! Kaj naj rečem? Kot sem prej opisal, mogoče so v tem trenutku malo mešani občutki, ker živimo v časih, ki si jih nihče med nami ni želel, po drugi strani pa je vedno dobrodošlo, če si lahko razlog za veselje. Ko vidiš takšno množico ljudi, ki navija zate, te podpira, je vedno lepo."

Portal Siol.net je dodal še Rogličeve besede: "Vedno znova me presenetite vsi, ki pridete, še vedno se sprašujem, zakaj. Kolajne in vse te stvari ostanejo, to je bil vsekakor trenutek, ki si ga bom zapomnil za vedno." Rogliču v čast so krajani pripravili še zlato kolo, ki ga bodo konec meseca postavili na vrh dimnika v Trbovljah, je zapisal Siol.net.

Roglič se je sprejema udeležil po še enem veličastnem mejniku v njegovi karieri. Na dirki Milano - Torino prejšnji teden je vpisal jubilejno 60. zmago v profesionalni karieri in tako postavil piko na i sanjski sezoni, v kateri je med drugim postal olimpijski prvak v kronometru in tretjič zapored osvojil dirko po Španiji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice