Magazin > Bizarno
91047 ogledov

Tako se je poročni fotograf maščeval nesramnemu paru

Poroka
Fotograf se sprašuje, ali je ravnal prav.

Zapis na Redditu je sprožil spletno debato o tem, ali je bilo maščevanje poročnega fotografa, ki je po tem, ko mu mladoporočenca nista privoščila odmora, izbrisal vse fotografije, pretirana.

Moški je razložil, da ni profesionalni fotograf. Prijatelju, ki je hotel na svoji poroki privarčevati nekaj denarja, je le naredil uslugo. "Imela sta le majhen proračun, zato sem se strinjal, da za 250 dolarjev poslikam njuno poroko. To je malo, saj je dogodek trajal 10 ur.“

Na dan poroke je nevesti sledil na vsakem koraku in posnel vse predpriprave. Nato je poslikal še ceremonijo in posnel govore, a njegovega truda nihče ni znal ceniti. Ko so dve uri pred koncem dogovorjenega snemanja začeli streči hrano, mu niso dovolili sesti za mizo in se okrepčati s slastnim obrokom. "Začel sem ob 11. uri, končati pa bi moral ob 19.30. Okoli 17. ure so prinesli hrano in me obvestili, da ne smem jesti, ker me čaka delo. Niti stola za mizo mi niso prihranili. Postajal sem vse bolj utrujen in obžaloval sem svojo odločitev, da delo sprejmem za takšen drobiž. Bilo je tudi zelo vroče.“

Ženin naj bi mu zagrozil, da ne bo plačal, če ne bo nadaljeval s snemanjem. "Vročina, lakota, nezadovoljstvo … Vprašal sem ga, ali je prepričan. Pritrdil je, zato sem pred njim izbrisal vse posnetke,“ je zapisal in dodal, da je bil tako izčrpan, da bi za kozarec vode in petminutni odmor plačal 250 dolarjev.

Njegov zapis je hitro zaokrožil po spletu. Večina se je strinjala, da sta si mladoporočenca zaslužila lekcijo. "Poročni fotografi zaslužijo več kot 2000 dolarjev. Bil je prijatelj, ki jima je za 250 dolarjev naredil uslugo, pa mu po osmih urah dela nista privoščila kosila in odmora. Na poti ven bi jima uničil še torto,“ je nekdo pokomentiral zgodbo.

Komentarjev 4
  • jjjaaannneeezzz 18:02 08.oktober 2021.

    Noben mi ne bo rekel, da vmes ni imel časa spit vode in kaj pojest. Pa sem slikal 100 porok.

  • rd2dmk2 13:13 08.oktober 2021.

    ne pravijo zastonj žlahta strgana plahta. sicer pa:why are friends for ?

  • leonardo 12:21 08.oktober 2021.

    Bravo fotograf. kako le jih lahko imenuješ " prijatelja".