Magazin > VIP
13664 ogledov

Na našo TV prihaja eden najbolj prijubljenih šovov, Poroka na prvi pogled!

Poroka
Po avstralski različici ljubezenskega eksperimenta Poroka na prvi pogled bomo na Planetu kmalu predstavili tudi slovenske pare, ki se bodo prvič spoznali šele pred oltarjem.

Dvanajstim udeležencem bodo skupno pot pomagali najti psiholog Timotej Strnad, kulturologinja in spletna vplivnica Eva Ostrouška ter strokovnjakinja za povezovanje samskih Milena Pleško. Poroka na prvi pogled bo prvič na Planetu v ponedeljek, 28. februarja.

Po priljubljeni avstralski resničnostni oddaji Poroka na prvi pogled (Married At First Sight), ki gledalce od ponedeljka do petka ob 20.45 navdušuje že z 8. sezono, na Planet prihaja tudi slovenska različica ljubezenskega eksperimenta! Prvi del slovenske oddaje Poroka na prvi pogled bo na Planetu v ponedeljek, 28. februarja, ob 20.45, ko se nam bo predstavilo šest moških in šest žensk, ki so dovolj drzni in željni pravega ljubezenskega odnosa, da se bodo podali pred oltar, ne da bi svojega partnerja prej spoznali ali sploh videli. Šest parov bomo tako spremljali med pripravami na poroko, ko bodo pred oltarjem prvič spoznali svojega bodočega ženina oziroma nevesto, nato pa bodo s pomočjo treh strokovnjakov opravljali različne izzive in naloge, ki jim bodo pomagale resnično spoznati svojega partnerja in zgraditi trden, predan ter dolgotrajen odnos.

Parom bodo na njihovi skupni poti pomagali psiholog in psihodiagnostik Timotej Strnad, strokovnjakinja za povezovanje samskih Milena Pleško ter kulturologinja in spletna vplivnica Eva Ostrouška, ki je prava razbijalka tabujev o spolnosti. "Izbrali smo kandidate, ki kljub različnim izkušnjam v preteklosti niso obupali nad iskanjem prave ljubezni," pravi Milena Pleško, ki je ustanoviteljica prve agencije za povezovanje samskih, Timotej Strnad pa dodaja, da se bodo mladoporočenci v oddaji soočali s preizkušnjami, s kakršnimi se soočajo tudi običajni pari. "Le da bodo naši mladoporočenci v nekaj tednih prehodili pot, ki jo običajni pari prehodijo v nekaj letih," dodaja.

Ker se bodo pari v oddaji prvič videli šele pred izmenjavo zaobljub, bo prvi vtis zelo pomemben. "Prvi vtis ustvarimo v sedmih sekundah in za naše pare bo to najpomembnejših sedem sekund njihovega življenja," pravi Eva Ostrouška, ki se veseli prvega tovrstnega ljubezenskega eksperimenta v Sloveniji: "Prvič se bomo te problematike pri nas lotili s pomočjo znanosti, ki je bila v tujini že večkrat dokazana kot uspešna."

V slovenski Poroki na prvi pogled bomo spremljali 45-letnega Janka iz Štajerske, ki je že izkusil zakonsko življenje, a se je to končalo z ločitvijo, 26-letnega Anžeta iz Tržiča, ki si želi sproščenega dekleta, saj je takšen tudi sam, 30-letnega Domna iz Domžal, ki je bil v prejšnji zvezi prevaran, a ostaja optimističen, 50-letnega Sandija iz Oplotnice, ki še nikoli ni bil poročen, 28-letnega Aleksandra, ki živi v Medvodah ima dve hčerki ter 25-letnega Andraža iz Naklega, čigar najdaljša zveza je trajala leto in pol.

Komentarjev 1
  • marsal22 07:09 16.februar 2022.

    Ta šov ni nič drugega kot Big Brother, s filmskimi porokami parov , ki ne sodijo skupaj , da se pokoljejo med seboj !

Sorodne novice