Magazin > VIP
13210 ogledov

Na Planet TV bomo gledali to zelo znano Slovenko!

Katarina Benček
1/3
Planet TV
To pa je presenečenje ...

V šov The Real Housewives Slovenija: Vražje dame, ki ga na Planetu lahko spremljate vsako soboto ob 21. uri, kot sedma vražja dama prihaja znana slovenska vplivnica, Katarina Benček.

35-letna Ljubljančanka, je diplomirala na ekonomski fakulteti v Ljubljani in je ena najuspešnejših slovenskih vplivnic. Od nekdaj rada potuje, svojo strast do potovanj pa je spremenila tudi v uspešen posel. Rina, kot jo kličejo prijatelji, zase pravi, da je digitalni nomad. Kako svobodnega duha je ta nestanovitna blondinka, pove tudi dejstvo, da je leta 2018 čez noč sprejela odločitev, da gre v svet. Spakirala je kovčke in se najprej ustavila na Baliju, kjer je začela razvijati svoj posel - influencerstvo in od takrat je njen instagram sedaj poln objav iz najbolj luksuznih počitniških destinacij z vsega sveta.

Dom si je s partnerjem Markom, s katerim sta par tudi poslovno, ustvarila v stanovanju, družinski hiši v okolici Ljubljane, je velika ljubiteljica živali in z Markom se jima je pred kratkim pridružila labradorka Nala, ki je ime dobila po levinji iz risanke Levji kralj. 

Katarina, ki tudi sicer slovi po tem, da je brez dlake na jeziku in vedno odkrita, je pred leti razburkala sceno s knjigo Lublanska izpoved, v katerih je sočno opisala ljubljansko nočno življenje, svet kriminala, droge, seksa, prevar in ljubezenskih spletk.

Komentarjev 2
  • Ender3 16:38 28.oktober 2021.

    Najprej naj odpokličejo Ališića...da ne bo kvaril razpoloženja redkim gledalcem. Močno se že čutijo vplivi politike in P.Jančiča. Postajojo komercoalna greznica, podobno kot POPtv z Vrabcem in Čakarmišem.

  • zurnal25 15:16 28.oktober 2021.

    Zdaj pa tako ane. To ni znana slovenka. Vsaj po dobrem ne. Svet kriminala?? Samo vlekla je kokain kjer so ji ga ponudili zastonj pa še kaj ane. Ta njej obesek se poleg nje šlepa in skupaj zastonj potujeta po ...prikaži več svetu..uaaauuu.To je sramota za državo. Vi pa to porivate v zvezde in nevem še kam. Naj se spravita delat ne pa da delata na prepoznavnosti.

Sorodne novice