Magazin > Film & Glasba & TV
1710 ogledov

Exatlon: Tekmovalec tako ustrašil zdravnico, da je odskočila

Exatlon Planet TV
Po prvem porazu ekipe Triglav v Exatlonu in selitvi v barako so se tekmovalci rdeče ekipe hitro pobrali in si v sicer znova zelo izenačenem boju znova zagotovili zmago v tekmi za motivacijo.

Na poligonu Karibski zaklad sta se ekipi tokrat merili v tekmi za motivacijo, ki zmagovalcem prinaša nagrado, namenjeno dvigu motivacije in graditvi ekipnega duha. Tudi to tekmo so odlično odprli člani ekipe Jadran in povedli z rezultatom 2:0. Kazalo je že, da so po zmagi na tekmi za vilo ujeli pravi ritem in da bodo tudi tokrat premagali člane rdeče ekipe, ki so morali tokrat prvič noč preživeti na neudobnih ležalnikih v baraki in zato pred dvobojem na poligonu niso bili najbolje razpoloženi. Ampak ekipa Triglav se je kasneje vendarle zbrala in prišla do prepričljive zmage z 10:7.

Kri na poligonu

Znova smo videli tudi kri na poligonu, saj se je Luka Turk tako nesrečno udaril v element na poligonu, da je kar pošteno krvavel iz nosu. A na srečo ni bilo nič hujšega in Luka je medtem, ko je njegovo poškodbo oskrbovalo medicinsko osebje, poskrbel tudi za potegavščino, ki je zelo nasmejala.

Ekipa Triglava si je z zmago zagotovila zabaven večer z družabnimi igrami, nad katerimi so bili izredno navdušeni. Obenem pa so bili veseli, še posebej fantje, da so se lahko izognili uri aerobike, ki je tudi bila ena od možnosti za nagrado.

A jutro po prvi preživeti noči v baraki je bilo veliko manj navdihujoče, še posebno za Igorja Mikiča.

Franka kmalu čaka boksarski dvoboj

Posebno nagrado si je s svojim doprinosom, saj je zmagal v vseh treh dvobojih na poligionu, prislužil tudi Franko Bajc. Ob prihodu v barako ga je na ležišču čakalo posebno presenečenje, ki se ga je izjemno razveseli. Boksarske rokavice. Franka Bajca po vrnitvi iz Dominikanske republike namreč čaka še en zanimiv izziv. Preizkusil se bo v boksarskem ringu, kjer bo rokavice prekrižal z youtuberjem Perom Martićem.

"Rad imam pestrost dogajanja v svojem življenju, zato ne zdržim dolgo na enem mestu in se rad preizkušam v novih stvareh. Konec leta me tako čaka prvi boksarski dvoboj v življenju. Sicer nisem boksar, sem pa sprejel izziv. Moj trener je Denis Porčič Chorchyp. Zelo sem ponosen, da lahko treniram z njim. Tudi med snemanjem oddaje Exatlon bom svoj prosti čas namenjal treningu in pripravi na boksarski obračun."

Franko Bajc in Denis Porčič Chorchyp sta namreč tudi sotekmovalca v Exatlonu. "S Chorchypom se poznava že dolgo. Bil je moj mentor na izboru za Mistra Slovenije. Kasneje sva sodelovala pri več stvareh, zdaj pa se redno druživa in seveda trenirava. Lahko zatrdim, da bo iz tega nastala ena lepa zgodba."

Več o dogajanju je na voljo tudi na Instagramu, na YouTube in na Facebook strani oddaje, zamujene dele pa si lahko ogledate na Planeteki, novi spletni platformi za ogled vsebin na zahtevo.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice