Magazin > VIP
3613 ogledov

Exatlon: Špetir v ekipi, Triglavu življenje in tekme greni ta sotekmovalka

Exatlon Planet TV
Ekipa Triglav se sooča s sotekmovalko, ki jim tako v hiši kot na poligonu otežuje življenje in tekmovanje, kot pravijo …

"Meni bi bilo še dobro, da kakšna od vas izpade," je bil v pogovoru z Marjanco v zadnji oddaji neposreden Mikič. Ona pa mu je odgovorila: "Verjamem, da vem, na koga ciljaš."

Ekipa rdečih (Triglav) se v šovu Exatlon namreč sooča s članico ekipe, zaradi katerega prihaja do napetosti. Marjanca in Mikič sta mnenja, da je to Alex. "Mislim , da je to stvar, ki jo moramo mi rešiti v hiši, da ne bo motila dogodkov oziroma stvari tam na poligonih," meni Marjanca, ki pravi, da se Alex izogiba, če se le da. 

"Alex je še mlada punca, a postalo je moteče, da nas vsak stavek prekinja, se obnaša nezrelo in je zaradi nje v ekipi slabo vzdušje. Čeprav je tako mlada, to ni izgovor," je mnenja Mikič. Marjanca pa pravi, da je Alex negotova v sebe, tako v hiši kot na poligonih: "Negotova je v sebe in išče pozornost na napačen način. Ni mi prijetno, da nekdo cel dan za mano hodi in mi je prilepljen na hrbet kot neka muha."

Za tekmovalci v oddaji Exatlon je sicer že drugi teden, zato so se morali tudi tokrat posloviti od enega sotekmovalca. V izločilnem dvoboju je bil Nik Korošec hitrejši in spretnejši in je tako svojega sotekmovalca Gregorja Divjaka izločil iz igre za 50 tisoč evrov.

Na dosedanjih ekipnih preizkušnjah modra ekipa ni imela veliko uspeha proti rdeči ekipi, vseeno pa so v tokratni dvoboj, ki je odločal, katera od ekip bo morala izbrati dva svoja tekmovalca, ki se bosta bojevala za obstanek v šovu, začeli presenetljivo dobro. Povedli so namreč že z 2:0, nato sta se ekipi nekaj časa izmenjavali v vodstvu, ob koncu pa je ekipa Triglava spet pritisnila na plin in strla odpor ekipe Jadran. Končni rezultat je bil 10:5, kar je pomenilo, da se bo modra ekipa spet morala posloviti od enega od svojih tekmovalcev.

V modri ekipi so bili tokrat na vrsti fantje, da se spopadejo za obstanek v šovu. Prvi tekmovalec je postal njihov statistično najšibkejši člen Gregor Divjak, njegovega nasprotnika na poligonu pa je tudi tokrat izbiral statistično najboljši član. V tem tednu je to postal novinec v šovu Žan Luka Konjar, ki je Gregorju za nasprotnika določil Nika Korošca.

Na začetku dvoboja za obstanek, kjer je treba doseči štiri zmage, je sicer kazalo, da bo zaradi svojih skromnih predstav razočarani Nik Korošec zmago brez pravega boja prepustil Gregorju. Po zaostanku z 2:0 pa se je vseeno odločil, da se bo častno bojeval do konca in dal vse od sebe. Hitro je nato zbral štiri zaporedne zmage in si pribojeval obstanek v šovu, Gregor pa je moral zapustiti šov. "Iskreno, želel sem iti domov," je voditelju Miranu Ališiču povedal Nik. A potem je priznal, da si ne bi mogel pogledati v oči, če bi se predal, zato se je v zadnjem trenutku le odločil za boj.
 

 

Komentarjev 1
  • Keith_Chambers 11:29 20.september 2021.

    Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali v zaključnem obdobju zelo enostavno, samo sledite navodilom na tem blogu ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

Sorodne novice