Magazin > Film & Glasba & TV
28433 ogledov

POP TV ob ta znani obraz

Taiji Tokuhisa, Suzana Kozel Blaž Vatovec
Sedaj bo vodil oddajo na Planet TV.

Od ponedeljka, 20. septembra, se bodo lahko gledalci in gledalke zbujali v družbi Jutra na Planetu. V nov dan nas bosta v prenovljenem studiu popeljala Suzana Kozel in Taiji Tokuhisa, ki je sicer do nedavnega na POP TV vodil oddajo Dom in vrt.
"Jutro je res pomemben del našega dneva. Če se lahko jutro začne pozitivno, s takšno pravo energijo, se mi zdi, da znamo marsikomu polepšati dan oziroma mu pomagati dobro začeti dan," pravi Taiji, ki dodaja, da bo oddaja skušala s svojimi raznolikimi temami zajeti čim širši krog gledalcev in gledalk.
 
Oddajo Jutro na Planetu bo vsak dan zaznamovala nova tema dneva z gosti, stalnica pa bodo novice dneva, jutranja telovadba, vklopi s terena ter različne poučne vsebine z zanimivimi dejstvi. Ekipa Jutra na Planetu bo spregovorila o širokem naboru aktualnih tem, zdravstvu, vzgoji otrok, hortikulturi, estradi in še marsičem, obiskali pa bomo tudi zanimive kraje, spoznali lokalne zgodbe in ljudem dali glas. "Vsekakor bomo skušali priti do ljudi tudi tako, da se bomo premikali po vsej Sloveniji. Glede na to, da sem s Ptuja, sem zagovornica tega, da je treba predstaviti tudi druge kraje, ne samo prestolnice," pravi Suzana, ki meni, da lokalni kraji skrivajo marsikatero privlačno zgodbo. "Prišli bomo tudi v vaše domače okolje, kjer bomo pripravili zanimive zgodbe. Na Planetu bomo skušali dati glas tudi tistim, ki mogoče niso slišani vsak dan," sklene voditeljica.
 
Pri ustvarjanju oddaje kot urednika sodelujeta Mathias Štefančič in Manja Stević, ki jo bomo lahko videli tudi pred kamero. Obljublja oddajo, polno energije in zanosa: "Vedno bomo imeli kakšnega zanimivega gosta, ki bo pritegnil že zjutraj, da bo tista kavica še slajša in da se bomo tudi kaj novega naučili. Spodbujali bomo tudi mlade talente, mlade podjetnike, start-upe," pravi Manja in napoveduje tudi veliko uporabnih vsebin za starše in novic iz živalskega sveta, ekipa pa se bo dotaknila tudi vsakdanjih herojev, ljudi, ki gradijo našo družbo.
 
Oddaja bo na sporedu ob 7.25.

Komentarjev 1
  • Stane Adamič 16:27 03.september 2021.

    Po moji oceni je ta hiša naredila ogromno škode pri širjenju epidemije.