Magazin > VIP
1895 ogledov

Exatlon: Mikiča ne moti, da je mična učiteljica poročena

Igor MIkič Planet TV
Chorchyp je junak poligona, Mišica pa navdušen nad vaditeljico joge ...

V Exatlonu, ki je na Planetu od ponedeljka do petka ob 19.45, smo sinoči spremljali tekmo za motivacijsko nagrado, ki je namenjena izboljšanju ekipnega duha. Čeprav se motivacija najbolj krha modri ekipi, je znova zmagala rdeča, nad nagrado pa niso bili navdušeni čisto vsi člani Triglava …

Možne nagrade, ki si jih je lahko obetala zmagovalna ekipa poligona Potopljeni rudnik, so bile tri: namizni nogomet, igra bowlinga ali ura joge s profesionalnim vaditeljem. Še bolj pomembnejša pa je bila za tekmovalce informacija, da bodo dvoboji šteli za njihovo osebno statistiko, kar bi lahko bilo odločilno, ko bodo konec tedna sledili boji za izločanje. Tokrat so na tnalu namreč fantje. 

Junak dneva je Chorchyp

Tudi na tokratnem poligonu je rdeča ekipa nadaljevala niz neporaženosti in modro ekipo Jadran premagala z rezultatom 10 : 5, na poligonu pa se je še posebno izkazal Denis Porčič Chorchyp, ki je v vseh treh dvobojih slavil zmago. "Mislim, da je za rezultat zaslužna vsa ekipa," je dejal skromno in dodal: "Jaz sem rad pod pritiskom. Velikokrat delujem zelo dobro pod pritiskom." Chorchyp je tudi pohvalil nasprotno ekipo, ki je res zelo dobra.

Denisa je pohvalila tudi Marjanca Polutnik: "Denis je naš junak, on je res lider skupine. Vedno, ko grem skozi poligon računam na njega, ker nas res uči kar se tiče dihanja in fokusa. Res ga spoštujem, mislim, da ga vsi v ekipi res spoštujemo. In gremo naprej."

Zagledal se je v inštruktorico: Tudi če je poročena, to ni ovira

Po zmagi so morali člani ekipe Triglav izbrati še številko, pod katero se je skrivala njihova nagrada. Sreča jim je namenila uro joge, kar Igorju Mikiču ni bilo preveč pogodu, kar je glasno povedal že pred dnevi, ko so podobne vaje izvajali pod vodstvom Denisa Porčiča Chorchypa. Nekaj navdušenaja je vseeno pokazal, ko je zagledal inštruktorico joge Jennifer: "Meni so všeč majhne in sladke, ampak sem videl, da je imela poročni prstan. Ampak to nikoli ni bila ovira," je v šali med uro joge povedal Mišica.


Bolj klavrno vzdušje pa po več zaporednih porazih prevladuje v modri ekipi. Medtem ko je Katarina prepričana, da morajo člani modre ekipe močno premisliti, česa si sploh želijo v tem tekmovanju, pa Gregor verjame, da bo prej ali slej sledil preobrat in bo modrim sreča na poligonih bolj naklonjena.

Že nocoj tekmovalce v Exatlonu čaka individualna preizkušnja za medalje. Te tekmovalcem v tekmah na izločanje prinašajo dodatne ugodnosti in jih lahko obvarujejo pred izpadom iz igre za 50 tisoč evrov.

Več o dogajanju je na voljo tudi na Instagramu, na YouTube in na Facebook strani oddaje, zamujene dele pa si lahko ogledate na Planeteki, novi spletni platformi za ogled vsebin na zahtevo. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice