Magazin > VIP
2071 ogledov

Znani Slovenec bo za ekstremni podvig v tujini pustil uspešen posel

Denis Chorchyp Osebni arhiv
Izziv zaradi katerega je marsikaj postavil na kocko …

Na televizijske ekrane prihaja športni resničnostni šov Exatlon, ki ga bo Planet TV snemal v rajski Dominikanski republiki. V adrenalinski oddaji se bodo tekmovalci pomerili v ekipnih in posamičnih preizkušnjah. "Fizično odlično pripravljeni tekmovalci bodo preizkušali svojo moč, pogum in vzdržljivost na osupljivih poligonih, ki vključujejo tako nepredvidljiv teren kot tudi različne prepreke in ovire, pa tudi tobogane, predore, mreže in naravne elemente, kot so voda, pesek in blato. Tekmovalci se ne bodo smeli bati niti ognja niti višine, zelo prav pa jim bo prišla tudi iznajdljivost," je že razkril Planet TV.

Zmagovalca bosta tokrat kar dva, moški in ženska in oba bosta za nagrado prejela 50 tisoč evrov. Med tekmovalci pa bo tudi znani Slovenec, ki se bo šova udeležil na povabilo Planet TV, kot nam je zaupal. To je raper, mojster borilnih veščin, podjetnik in nekdanji tekmovalec šova Zvezde plešejo, Denis Porčič Chorchyp. Denis sicer o podrobnostih še ne sme govoriti, povedal je le, da se na šov že intenzivno pripravlja, svojim običajnim treningom pa je dodal še vodne treninge.

Poleg osebnega in športnega izziva, bo to zanj tudi poslovni izziv, saj bo svoj posel, telovadnico za borilne veščine in fitnes, v vodenje prvič prepustil svojim športnim kolegom. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice