Magazin > Film & Glasba & TV
1371 ogledov

Planet TV vabi v Dominikansko republiko

Exatlon
1/4
Prijave že zbirajo.

V Slovenijo premierno prihaja najbolj napeta in športna televizijska preizkušnja doslej, Exatlon, ki bo najbolj pogumne in fizično pripravljene tekmovalce ter tekmovalke popeljala v eksotično Dominikansko republiko. Tam bodo morali  uporabiti vso svojo moč, pogum in požrtvovalnost, saj jih čakajo osupljivi poligoni, ki jih lahko premagajo le najboljši. Exatlon namreč odlikujejo izjemno domišljeni izzivi, ki vključujejo tako nepredvidljiv teren kot različne prepreke in ovire, pa tudi tobogane, predore, mreže in naravne elemente, kot so voda, pesek in blato. Tekmovalci se ne smejo bati niti ognja ali višine.

V adrenalinski oddaji se bosta na ultimativno preizkušnjo podali dve ekipi, ekipnim preizkušnjam pa bodo sledile še posamične. Zmagovalca bosta na koncu kar dva, moški in ženska, ki bosta poleg naziva zmagovalca in zmagovalke preizkušnje Exatlon Slovenija prejela vsak po 50.000 evrov! 


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.