Magazin > VIP
238 ogledov

Denisova soplesalka med šovom na urgenco

Zvezde plešejo, Martina Plohl, Denis Porčič, Chorchyp Saša Despot
O napornih treningih in hudih poškodbah je spregovorila Martina Plohl, soplesalka Denisa Porčiča v oddaji Zvezde plešejo.

Na finalni oddaji Zvezde plešejo smo opazili, da Martina Plohl, soplesalka Denisa Porčiča, ni tako razigrana, kot smo je bili vajeni v oddaji. V intervjuju z Denisom, nam je športnik povedal, da je sam utrpel manjše poškodbe, huje pa jo je 'odnesla' Martina.

"V torek sem bila na urgenci, so vse slikali in rekli, da nič ni zlomljeno, da je pa rahlo nalomljeno in natolčeno. Zato tudi imam neko bulo, ki je izbočena. Boli me na dotik in pri dihanju, zato zdaj tudi malo pazim, da se umiri," je za Žurnal24 povedala Martina, ki pravi, da je do poškodb prišlo že na začetku šova: "Rebra so pri meni problem že od začetka šova, saj sva že od prve oddaje naprej delala dvige. Zaradi ponavljanja teh dvigov in pritiskov na rebra. Na začetku sem imela težave v prsnem košu in sem zato tudi bila na urgenci, kjer so mi rekli, da moram počivati, a to skozi šov ni bilo mogoče. To ne gre tako hitro nazaj, če ne miruješ, ker se nenehno gibaš, razteguješ ..."

Dodala je, da si je ves čas pomagala s protibolečinskimi tableti, ker drugače ni šlo in da je že takoj na začetku šova o poškodbi povedala Denisu in producentom šova: "Povedala sem jim, da nočem, da bi se o moji poškodbi govorilo, pisalo po medijih. V vseh svoji karieri nikoli nisem hotela kazati, da sem poškodovana ali kaj podobnega, saj menim, da smo pred sodniki in ljudmi, ki so glasovali, vsi enaki."

Martina je potrpela do finalne oddaje, kjer sta z Denisom osvojila drugo mesto. Povedala nam je, da imata z Denisom rezerviranih že kar nekaj datumov za nastope: "Poklicali so naju na šolo, na dobrodelno prireditev za male živali …“ Pravi, da bosta verjetno zaplesala kakšnega od plesov, ki smo jih videli v oddaji, da pa se lahko zgodi, da bosta pokazala tudi kaj novega: "Glede na to, kako zelo zagnan in kreativen je Denis, bova morda naredila tudi kakšno novo koreografijo."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.